Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelir de iyi oynarsa az sövmicez

SPORX.COM ‏@sporx 1 dk.1 dakika önce
Aras Özbiliz: "Çocukluğumdan bu yana Galatasaraylıyım. İleride Galatasaray'da oynamak isterim" (2011/Anadolu Ajansı)

Beşiktaş, Spartak Moskova'da forma giyen Aras Özbiliz ile anlaşmaya vardı.

Bırakın Avrupadaki takımları.. Büyük şikecileri de geçtim Bjk ile bile makas çok büyük açılacak..

Muhtemelen 3 Sene Şampiyonlar liginin yüzünü de göremeyiz..

Tarıkları burakları selçukları sabrileri yasinleri umutları zengin edelim villa ferrari alalım derken Galatasayımızı batırdık..

Bu çöküş göz göre göre geldi bu verilen abartı milyon euroların kazığı kolay kolay çıkmayacağını hepimiz biliyorduk..

Bugün burak ve selçuk'u bedava bırakalım onlara senelik 2 veren çıkarsa futbolu bırakır bale ye takılırım..

Millet babasının parasını dağıtır gibi Galatasarayımızın parasını çar çur ettiler..

Sneijder-Muslera-Drogba gibi isimlerin aldığı paralara itiraz eden tek kişi çıkmaz hem oyun olarak size katkı sağlarlar hem marka olarak hem de ürün satarlar

Ama yerli kazmalara dağıtılan paralar bizi uçuruma götürdü artık sadece bizi itecekleri zamanı bekliyoruz...

Şahsi fikrim..

Yerli futbolcuların gönderebileceğimiz kadarını gönderelim.. burak-selçuk-ujmut-semih-yasin-sabri ve diğerleri de..
Yeni alınacak yerli oyuncularda maç başını kaldırsınlar yıllıkları en fazla 750 bin uro olsun.. Linnes-Carole ve Denayer seviyesi de bu kadar zaten..

Radikal göndermeler şart...

Riva'yı Florya'yı Ada'yı satmaya kalksak yarın ençok geleceğin burakları sabrileri ve umutları sevinir zil takar oynar..

Ya bu taraftarlık gerçekten çok duygusal bir şey , aynı din ve aşk gibi.Adamlar Ersan Çelik gibi bazenleri sakalı çıkmış 10 yaşındaki bir çocuk olarak düşündüğüm adamın haberine sevinen de var üzülen de.Bu adam 2 saat önce kesşn deyip ,2 saat sonra kendini yalanlayan bir ergen.Bu adama ben geçen sene twitlerine dayanamadan engel koydum o kadar ki çocuk.Aziz Üstel var bunun gibi ama bu adamı görünce Aziz beyfendi gene.Yapmayın , size şu tip insanlara inanmanız yakışmıyor.

Dün de demistim tekrar ediyorum bu borc futbolcularin aldiklari paradan indirimle veya artik ucuz futbolcu almakal bitmez, sirf bankalara borclarimiz yüzünden cok rahat 10-20 milyon euro faiz ödüyoruzdur senede. yasik günah degilmi? sat elinde ne varsa bitir borcu sirf o ödenen faiz icin bile deger .

aras özbiliz yabancı sayılacakmış

PAF takımla sahaya çıkabilirim diyen Şenol Güneş, Karabük karşısında ilk 11'e 2 PAF takım oyuncusunu aldı.

Bu adam gerçekten filozof ama sözlerine kendi de inanmayan bir filozof.

Burak yilmazda bjkli mesela.boyle seylwre kafa yormuyorlar artik.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün de demistim tekrar ediyorum bu borc futbolcularin aldiklari paradan indirimle veya artik ucuz futbolcu almakal bitmez, sirf bankalara borclarimiz yüzünden cok rahat 10-20 milyon euro faiz ödüyoruzdur senede. yasik günah degilmi? sat elinde ne varsa bitir borcu sirf o ödenen faiz icin bile deger .
Aynen oyle son 5 senede rahat 300milyon liraya yakin faiz odedik

Cihat ‏@CihatRodriguez 7 dk.7 dakika önce
Fikret Orman resmen gercek hayatta FM oynuyor **************

Sergen adam neredeyse her duyumu tutuyor gibi birşey. Jose'yi bile 1 hafta önce bildi...
ben başka duyumunu görmedim ,kusura bakma.ayrıca mustafa denizli transfer olmayacak diye bişey demedi.gozdelinhodan şaşmam bu transfer dönemi.

Yalnız söyle bir senaryo olabilir. Avrupa ceza gelir ve transfer cezası gelmezse , transfer operasyonları sene sonu gerçekleştirilir...

Anlaşılan devre arası futbolcu bırakmak istemiyor kimse.

Bizim her sene ödediğimiz vergi ile kargalar mevcut takımlarını kurdu ve liderler...
Yine bu ligde ipleri ele almak cok zor degil ama kafayi calistiran bir yonetim ve ekiple. Yahu dany'yi niye fesih diyorsun bana biri bunu aciklasin parayi yolda mi buluyoruz. Bu seneye kadar besiktastan tut onune gelene rahat kiraya verebildigimiz bu adami sozlesmesinin son senesinde hele bursa talipken neyin kafasini yasayip fesih ettik. Ciksin anlatsin baskan olacak yalanci adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt