Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen oyle son 5 senede rahat 300milyon liraya yakin faiz odedikDün de demistim tekrar ediyorum bu borc futbolcularin aldiklari paradan indirimle veya artik ucuz futbolcu almakal bitmez, sirf bankalara borclarimiz yüzünden cok rahat 10-20 milyon euro faiz ödüyoruzdur senede. yasik günah degilmi? sat elinde ne varsa bitir borcu sirf o ödenen faiz icin bile deger .

cok biliyomuş o.hem bjkli hem de jose dışında bi transfer bilemedi.saçmasapan adamlara inanmayın be abiSezer Özmen bizim için transfer yapmaz demiş![]()
Aynen oyle son 5 senede rahat 300milyon liraya yakin faiz odedik
cok biliyomuş o
ben başka duyumunu görmedim ,kusura bakma.ayrıca mustafa denizli transfer olmayacak diye bişey demedi.gozdelinhodan şaşmam bu transfer dönemi.Sergen adam neredeyse her duyumu tutuyor gibi birşey. Jose'yi bile 1 hafta önce bildi...
Sergen adam neredeyse her duyumu tutuyor gibi birşey. Jose'yi bile 1 hafta önce bildi...
Linnes'ide gözde ile birlikte bildi.
taraftar hem dursuna,hem sezer özmene dalar vallakanatı geçtim son olaylardan sonra forvet gelmezse çok büyük olaylar çıkar
Culio-Stancu ama onlar iflas etmişti sanırımOrduspordan niye alacağımız varmış?
Yine bu ligde ipleri ele almak cok zor degil ama kafayi calistiran bir yonetim ve ekiple. Yahu dany'yi niye fesih diyorsun bana biri bunu aciklasin parayi yolda mi buluyoruz. Bu seneye kadar besiktastan tut onune gelene rahat kiraya verebildigimiz bu adami sozlesmesinin son senesinde hele bursa talipken neyin kafasini yasayip fesih ettik. Ciksin anlatsin baskan olacak yalanci adam.Bizim her sene ödediğimiz vergi ile kargalar mevcut takımlarını kurdu ve liderler...