Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 19.003
- 5.482
- 2.493
Islandım.
Keşke bizim olsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir gereksiz oyuncu gelir, transfer kapanir.Sözde bugün 2. transferimiz de bitecekti ne oldu? Hangi oyuncular ile ilgilendiğimiz bile belli değil doğru dürüst.
Bir gereksiz oyuncu gelir, transfer kapanir.
Benitez ne olacak dostum?arkadaslar s.a cumleten...tugberkten haber varmi demis birkac arkadas analiz ekibinden bilgi aldigim kisi tugberk degil oncelikle onu belirteyim...
gelisme soruyorsaniz artik paylasmiyorum rentktaslar sohbete her zaman ugrarim...
yapmayin arkadaslar,o arsanin degeri 3. köprü tamamlandiktan sonra 800-900 milyon euro olacagindan bahsediliyor..sanki bir kumpasin icine cekildigimizi düsünmeye basladim...ucuza elimizden kapmaya calisan bir sistem var...riva degerini kazanilmadan satilamaz,bunun yerine florya satilip bize tahsis edilen büyükcekmeceye tasinmayi düsünmeliyiz..belediyenin verdigi arsayida kaybedicez bu sekilde..floryanin zaten metrekare arsa degeri bellidir gelisimini tamamlamis bir bölge yani orayi satsak borcu kapariz diye düsünüyorum..
Benitez ne olacak dostum?
hakancım daha önce dediğim gibi verdiğimiz rakam peşin olarak 4.000.000 EUR...bir kuruş yukarısını veremiyoruz anca bonuslarla falan 5.000.000 olur bi ihtimal ve bunu da kabul etmiyorlar...8.000.000 EUR civarı istiyorlar...
Beşiktaş, Gökhan Töre'nin Atletico Madrid'e transferi için 16 milyon Euro'luk teklifi kabul etti. (Devrim Zengi)
hakancım daha önce dediğim gibi verdiğimiz rakam peşin olarak 4.000.000 EUR...bir kuruş yukarısını veremiyoruz anca bonuslarla falan 5.000.000 olur bi ihtimal ve bunu da kabul etmiyorlar...8.000.000 EUR civarı istiyorlar...
Beşiktaş, Gökhan Töre'nin Atletico Madrid'e transferi için 16 milyon Euro'luk teklifi kabul etti. (Devrim Zengi)