Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözde bugün 2. transferimiz de bitecekti ne oldu? Hangi oyuncular ile ilgilendiğimiz bile belli değil doğru dürüst.

necidin 7m satın alması galiba de sutter gelemez bu sezon 2 takımda oynadı 3. transfer olur bekleyelim famara falan gelir belki

Transfer döneminin kapanmasina 11 gün kaldi ve biz bunlardan hala 2 transfer bekliyoruz. Rezil herifler.

arkadaslar s.a cumleten...tugberkten haber varmi demis birkac arkadas analiz ekibinden bilgi aldigim kisi tugberk degil oncelikle onu belirteyim...

gelisme soruyorsaniz artik paylasmiyorum rentktaslar sohbete her zaman ugrarim...

yapmayin arkadaslar,o arsanin degeri 3. köprü tamamlandiktan sonra 800-900 milyon euro olacagindan bahsediliyor..sanki bir kumpasin icine cekildigimizi düsünmeye basladim...ucuza elimizden kapmaya calisan bir sistem var...riva degerini kazanilmadan satilamaz,bunun yerine florya satilip bize tahsis edilen büyükcekmeceye tasinmayi düsünmeliyiz..belediyenin verdigi arsayida kaybedicez bu sekilde..floryanin zaten metrekare arsa degeri bellidir gelisimini tamamlamis bir bölge yani orayi satsak borcu kapariz diye düsünüyorum..

Galatasarayın elinden rivayı almaya çalışan bir güç var .

Son düzenleme:
Hocam sen burdaki trollere ne bakıyosun sen paylaş duyumlarını karakter sorunları var burdaki bazı kişilerin

Beşiktaş, Gökhan Töre'nin Atletico Madrid'e transferi için 16 milyon Euro'luk teklifi kabul etti. (Devrim Zengi)

renktaşlar eski mesajlarıma bakarsanız görürsünüz uzun süredir afrikalı bi hücum oyuncusu diyordum hala ismini sölemediler...giovanni sio ismi geçmişti o mu dedim evet evet deyip geçiştirdiler ama kesin uğraşılıyor emin olun ismini öğrenir öğrenmez yazacağım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt