Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada koray günter kiralık gidecek yüksek ihtimal transfer sezonu kapanmadan bugun resmi teklif yapıldı kendisine takımı sölemediler maalesef

Gidecek baska bir oyuncu falan daha var mi biliyor musun?

Yani bu UEFA olaylari transfer planlarini degistirdi mi, yoksa yonetim yavastan mi aliyor? Ya da hep olumsuz yanit mi aliyorlar?

Barcelona XI: Ter Stegen, Alves, Pique, Mascherano, Sergi Roberto, Busquets, Rakitic, Iniesta, Arda Turan, Munir, Neymar

Gökhantöre 16 milyon etmez yahu, madrid de oynaycak adam değil töre, madrid bir arda daha bulurum sanıyor. eğer bjk o paraya itelerse bunu süper iş yapmış olur.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Töre o kadar paralar eder mi bilmem ama bu ülkede Ardaya yaklaşabilecek tek kanat oyuncusu o şuan çok büyük potansiyeli var bence.

Gökhantöre 16 milyon etmez yahu, madrid de oynaycak adam değil töre, madrid bir arda daha bulurum sanıyor. eğer bjk o paraya itelerse bunu süper iş yapmış olur.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu adamlara transfer yasağı gelmedimi ya

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spalvis'in serbest kalma maddesi 1,5 milyon euro deniyordu bugün.Kongre üyesi Yasin denen arkadas mesaj alinmistir yönetime ileteceigim gibisinden birsey yazmis Twitter hesabında.Ugrasılırsa alınır Spalvis.

aynen Kainz da çok çok iyi bir kanat oyuncusu euro 2016da avusturya milli takımında parlayıp bundesliga yapmadan almak lazım

Renktaş ben o dönem foruma üye değil takipçi olarak takılıyodum yanlışım varsa düzeltin ama sade Aysal değil burada da çoğunluk Olcan diyodu benim hatırladığım kadarıyla. Hatta Olcan ve Töre'nin o sezonki istatistiklerini koyup karşılaştırmak bile saçma olarak görülüyodu.

D5803 cihazımdan gönderildi

Aysal' ı sıkça eleştirenlerdenim; bende oluşturduğu çok yüksek beklentilere, hele de pek hazzetmediğim Terim sonrası hiç karşılık veremediği, basiretsizliğin dibine vurduğu için...

Ancak Olcan-Gökhan tercihinde kendisini suçlamak haksızlık olur. BJK yönetimi bile Olcan' ı tercih etmiş, ondan ümidi kesince Töre' ye yönelmişti; malum Töre karakter sorunları çok fazla bir imaj sergilemişti...Olcan, son kurduğu yönetimle ''Transfer riski'' bağlamında değerlendirilebilecek yegane hamlesi olmuştur Aysal' ın; diğerlerinin alayı ''Transfer kerizliği'' dir, tartışmak bile abes...

Bu adamlara transfer yasağı gelmedimi ya

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaz dönemi itibaren başlıyor diye biliyorum. Yani onlarda şimdiden yapabildikleri transferleri yapacaklardır ama onların kadro bu şekil bile 3 sene götürür

Bizim kadro ise Başakşehir ile kapışır...

Hamzaaaaaaaa usandım lan seni anmaktan hamzaaaaaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt