Deniz Göral
Cezalı
- 26 Ağustos 2014
- 3.830
- 3
- 608
FAMARA gelsin bari artık oyuncu seçme lüksü yok gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu arada koray günter kiralık gidecek yüksek ihtimal transfer sezonu kapanmadan bugun resmi teklif yapıldı kendisine takımı sölemediler maalesef
Gidecek baska bir oyuncu falan daha var mi biliyor musun?
Yani bu UEFA olaylari transfer planlarini degistirdi mi, yoksa yonetim yavastan mi aliyor? Ya da hep olumsuz yanit mi aliyorlar?
Bu adamlara transfer yasağı gelmedimi yaGökhantöre 16 milyon etmez yahu, madrid de oynaycak adam değil töre, madrid bir arda daha bulurum sanıyor. eğer bjk o paraya itelerse bunu süper iş yapmış olur.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
30 aralıkta yazdıklarım hala geçerli transfer YA-PI-LA-CAK
Spalvis'in serbest kalma maddesi 1,5 milyon euro deniyordu bugün.Kongre üyesi Yasin denen arkadas mesaj alinmistir yönetime ileteceigim gibisinden birsey yazmis Twitter hesabında.Ugrasılırsa alınır Spalvis.
Doğru geldi. O zaman devrim zenginin haberi yalandır.Bu adamlara transfer yasağı gelmedimi ya
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeş hep alıyoruz da satma durumu ne alemde biliyomusun? Sadece kiralık veya serbest bırakma durumu mu var? Para kazandıracak bi satış yok mu?30 aralıkta yazdıklarım hala geçerli transfer YA-PI-LA-CAK
Renktaş ben o dönem foruma üye değil takipçi olarak takılıyodum yanlışım varsa düzeltin ama sade Aysal değil burada da çoğunluk Olcan diyodu benim hatırladığım kadarıyla. Hatta Olcan ve Töre'nin o sezonki istatistiklerini koyup karşılaştırmak bile saçma olarak görülüyodu.
D5803 cihazımdan gönderildi
Beşiktaş, Gökhan Töre'nin Atletico Madrid'e transferi için 16 milyon Euro'luk teklifi kabul etti. (Devrim Zengi)
Gunter disinda giden var mi simdilik?
Bu adamlara transfer yasağı gelmedimi ya
Bu adamlara transfer yasağı gelmedimi ya