Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler 30-31 ocak haftası lig maçı yok görünüyor, neden bilgisi olan varmı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aysal' ı sıkça eleştirenlerdenim; bende oluşturduğu çok yüksek beklentilere, hele de pek hazzetmediğim Terim sonrası hiç karşılık veremediği, basiretsizliğin dibine vurduğu için...

Ancak Olcan-Gökhan tercihinde kendisini suçlamak haksızlık olur. BJK yönetimi bile Olcan' ı tercih etmiş, ondan ümidi kesince Töre' ye yönelmişti; malum Töre karakter sorunları çok fazla bir imaj sergilemişti...Olcan, son kurduğu yönetimle ''Transfer riski'' bağlamında değerlendirilebilecek yegane hamlesi olmuştur Aysal' ın; diğerlerinin alayı ''Transfer kerizliği'' dir, tartışmak bile abes...
Yukarıda renkdaşımızın dediği gibi benim tercihime göre de genç her zaman bi adım öndedir. Yine de o dönemki formuyla Aysal'ı suçlayamıyorum, şahsen ben de kararsızdım bu ikili arasında.

D5803 cihazımdan gönderildi

Pato Chelsea de kramaric hoffenheim da ... Bize kweuke mi kaldi simdi

Bugün Galatasaray'lı bir abim Rivanın 20 yıl kiraya verileceğini söyledi böyle bir haber varmı medyada

Madrid'in transfer yasağı Şubatta başlıyor yani sallamasyon olmayabilir şuan transfer yapabilirler

Ne yabancı basın ne bizim basında tık yok.Bu kadarmı aciz mi bunlar.2 ligdeki oyuncu gelmiyor ayıptır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt