Mehmet Uygun
Cezalı
- 2 Haziran 2009
- 3.094
- 0
- 1.306
madrid transfer cezası aldı .Sallamasyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Clermont kimdir lan oyuncuyu bırakmıyor
Bu Clermont kimdir lan oyuncuyu bırakmıyor

Yukarıda renkdaşımızın dediği gibi benim tercihime göre de genç her zaman bi adım öndedir. Yine de o dönemki formuyla Aysal'ı suçlayamıyorum, şahsen ben de kararsızdım bu ikili arasında.Aysal' ı sıkça eleştirenlerdenim; bende oluşturduğu çok yüksek beklentilere, hele de pek hazzetmediğim Terim sonrası hiç karşılık veremediği, basiretsizliğin dibine vurduğu için...
Ancak Olcan-Gökhan tercihinde kendisini suçlamak haksızlık olur. BJK yönetimi bile Olcan' ı tercih etmiş, ondan ümidi kesince Töre' ye yönelmişti; malum Töre karakter sorunları çok fazla bir imaj sergilemişti...Olcan, son kurduğu yönetimle ''Transfer riski'' bağlamında değerlendirilebilecek yegane hamlesi olmuştur Aysal' ın; diğerlerinin alayı ''Transfer kerizliği'' dir, tartışmak bile abes...
yalan ya 500bin euro versen bırakır
işbecer bir oyuncu ile daha masaya oturmuş arjantinde şuan ismini öğrenmeye çalışıyorum
Bugün Galatasaray'lı bir abim Rivanın 20 yıl kiraya verileceğini söyledi böyle bir haber varmı medyada
Bugün Galatasaray'lı bir abim Rivanın 20 yıl kiraya verileceğini söyledi böyle bir haber varmı medyada
işbecer bir oyuncu ile daha masaya oturmuş arjantinde şuan ismini öğrenmeye çalışıyorum

Ben biliyorum galibaişbecer bir oyuncu ile daha masaya oturmuş arjantinde şuan ismini öğrenmeye çalışıyorum
kongre üyesimi