Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu bou bana boga izlenimi veriyor

psikopat da bir karizmasi var

ona kanim isindi acikcasi

Famara pesde overall rating 60 küsür :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

higuain 184,
di maria 180
dybala 176
otamendi 183
biglia 178

bizim ilgilendimiz adamlar genelde kısa olabilir ama arjantinliler ile ilgili değil.

Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Dediğimi çürütmen için 10 ar cm daha uzun olmalılardı, 1.83 stoper için kısadır zaten. Çok önemli değil gerçi de dikkatimi çektiği için değinmiştim...

Bou tam psikopata benziyor gelsin.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

isim bou renktaşlar 2.500.000 USD vermişiz...başkanı kabul etmemiş ve medyaya kendi istediği rakamı servis etmiş 6.000.000 USD...

Bou begendigimden degil , tanimiyorum ama bu guney amerikali yoneticilere soyle okkali bir kufur etsem ceza yermiyim?

Ulan senin oyuncun ne yaptida Benitez'e 8 , Bou moudur 6 istiyorsun. Almayin lan sunlardan bir sey...

Maalesef öyleydi ama ben Töre'yi isteyen az sayıda üyelerdendim...

Millet artık akıllanması lazım. Artık zaman genç oyuncuya yatırım zamanı. En fazla dikiş tutmaz ve yine satma şansın olur. Bakınız , Telles ve Bruma biz beğenmiyorduk ama genç oldukları için çok fazla zarar yapmadan satabiliyoruz. Yani hiç olmadı ödediğimiz paranın çoğunluğu geri alıyoruz ama "yıldız" oyuncular öyle değil. Muhtemelen 30 yaş ve üstü olduğu için ne satabiliyorsun nede gerçek performansını gösteriyor yaşı nedeniyle...

Ben artık yıldız değil , yıldız adayı istiyorum. Sıkıldım artık her 2-3 senede bir revizyondan. Şöyle 5-8 sene bize başarılar yaşatacak istikrarlı kadro istiyorum. Aynen UEFA kupasını alan jenerasyon gibi...

Aynen ya Volkan. Millet 21 yasina yeni girmis bonservissiz 800 bin euro alan Jose ye salliyor. Adama bakican ilerleme yok, sat kar et!! Devir genc , hirsli ve yetenekli adamlari bulup uygun fiyata alma devri.

Sabir, emek sart!

arkadaşlar tekrar yazıyorum...

benim sorduğum "famara olayı doğrumu ?"

aldığım cevap "evet scout önerisi 2 gündür masada.."

Bou begendigimden degil , tanimiyorum ama bu guney amerikali yoneticilere soyle okkali bir kufur etsem ceza yermiyim?

Ulan senin oyuncun ne yaptida Benitez'e 8 , Bou moudur 6 istiyorsun. Almayin lan sunlardan bir sey...

bou'nun en azindan transfermarkt'daki piyasa degeri 5m, benitez'in ki 250bin :red:

Kistasimiz pes mi ? Sabride bi aralar 84 mu neydi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değil tabi ki. Adı geçen adamların hepsini denedim takımda. Bir tek Braithwaite içime sindi. Ben de transfer heyecanını bu şekilde yaşıyorum işte.

Değil tabi ki. Adı geçen adamların hepsini denedim takımda. Bir tek Braithwaite içime sindi. Ben de transfer heyecanını bu şekilde yaşıyorum işte.

Braitwaite da cok iyi keske gelse

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen ya Volkan. Millet 21 yasina yeni girmis bonservissiz 800 bin euro alan Jose ye salliyor. Adama bakican ilerleme yok, sat kar et!! Devir genc , hirsli ve yetenekli adamlari bulup uygun fiyata alma devri.

Sabir, emek sart!

Cok savundugum bir mentalite. Zaten ancak boyle avurpada ki buyuk takimlarla kapisiriz. Yoksa bizim onlar gibi bir futbolcuya 30-40m verecek paramiz yok. Sen o 3-40m'luk futbolculari yetistireceksin. Inanin bu kadar zor degil. Yetenkli genc her zaman parlar. Bizim alt ypaidan oyuncu cikmamasinin sebebi yetenekli genc yok. Bir iki hareket yapmakla yetenekli olunmuyor.

Komple bir oyuncu olacaksin. Pozisyon alma, pres , teknik , fiziksel mucadele...

Bakiyorum alt yapidaki oyunculara kiz gibiler. Senin isin bu kas yap , guclen , sert ol. Yeni gelin gibiler hepsi....

Son düzenleme:
higuain 184,
di maria 180
dybala 176
otamendi 183
biglia 178

bizim ilgilendimiz adamlar genelde kısa olabilir ama arjantinliler ile ilgili değil.

Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..
Melih Pekcan

bu imzayi sanki sende gordum daha once ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt