Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
bu bou bana boga izlenimi veriyor
psikopat da bir karizmasi var
ona kanim isindi acikcasi
psikopat da bir karizmasi var
ona kanim isindi acikcasi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet arkadaşlar bu arada famarayı da doğrulattım şuan masadaymış..
higuain 184,
di maria 180
dybala 176
otamendi 183
biglia 178
bizim ilgilendimiz adamlar genelde kısa olabilir ama arjantinliler ile ilgili değil.
Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..
Kistasimiz pes mi ? Sabride bi aralar 84 mu neydiFamara pesde overall rating 60 küsür
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
isim bou renktaşlar 2.500.000 USD vermişiz...başkanı kabul etmemiş ve medyaya kendi istediği rakamı servis etmiş 6.000.000 USD...
Maalesef öyleydi ama ben Töre'yi isteyen az sayıda üyelerdendim...
Millet artık akıllanması lazım. Artık zaman genç oyuncuya yatırım zamanı. En fazla dikiş tutmaz ve yine satma şansın olur. Bakınız , Telles ve Bruma biz beğenmiyorduk ama genç oldukları için çok fazla zarar yapmadan satabiliyoruz. Yani hiç olmadı ödediğimiz paranın çoğunluğu geri alıyoruz ama "yıldız" oyuncular öyle değil. Muhtemelen 30 yaş ve üstü olduğu için ne satabiliyorsun nede gerçek performansını gösteriyor yaşı nedeniyle...
Ben artık yıldız değil , yıldız adayı istiyorum. Sıkıldım artık her 2-3 senede bir revizyondan. Şöyle 5-8 sene bize başarılar yaşatacak istikrarlı kadro istiyorum. Aynen UEFA kupasını alan jenerasyon gibi...
Bou begendigimden degil , tanimiyorum ama bu guney amerikali yoneticilere soyle okkali bir kufur etsem ceza yermiyim?
Ulan senin oyuncun ne yaptida Benitez'e 8 , Bou moudur 6 istiyorsun. Almayin lan sunlardan bir sey...
Değil tabi ki. Adı geçen adamların hepsini denedim takımda. Bir tek Braithwaite içime sindi. Ben de transfer heyecanını bu şekilde yaşıyorum işte.Kistasimiz pes mi ? Sabride bi aralar 84 mu neydi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Braitwaite da cok iyi keske gelseDeğil tabi ki. Adı geçen adamların hepsini denedim takımda. Bir tek Braithwaite içime sindi. Ben de transfer heyecanını bu şekilde yaşıyorum işte.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen ya Volkan. Millet 21 yasina yeni girmis bonservissiz 800 bin euro alan Jose ye salliyor. Adama bakican ilerleme yok, sat kar et!! Devir genc , hirsli ve yetenekli adamlari bulup uygun fiyata alma devri.
Sabir, emek sart!
bou'nun en azindan transfermarkt'daki piyasa degeri 5m, benitez'in ki 250bin :red:
Melih Pekcanhiguain 184,
di maria 180
dybala 176
otamendi 183
biglia 178
bizim ilgilendimiz adamlar genelde kısa olabilir ama arjantinliler ile ilgili değil.
Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..