Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçlarda kanatlara yazacak adam bulamıyoruz, forvette iki tane baş belası. Ben sizin çapınıza tüküreyim emi. Siz almayın daha. Dursun ve çoğu futbolcu paketlenmeli en kısa sürede.
1724376.jpg
IMG_DC5CBF-081A6F-FBC627-D8F8DD-4ACD51-FF9886.jpg
fft104mm3955469.jpg

Kanat repertuarımız TOP CLASS

Bu kadro sezon sonuna kadar yeterli olur bence. Sadece Famara'yi almak gerek.

1396574_Galatasaray_SK.jpg

Cok savundugum bir mentalite. Zaten ancak boyle avurpada ki buyuk takimlarla kapisiriz. Yoksa bizim onlar gibi bir futbolcuya 30-40m verecek paramiz yok. Sen o 3-40m'luk futbolculari yetistireceksin. Inanin bu kadar zor degil. Yetenkli genc her zaman parlar. Bizim alt ypaidan oyuncu cikmamasinin sebebi yetenekli genc yok. Bir iki hareket yapmakla yetenekli olunmuyor.

Komple bir oyuncu olacaksin. Pozisyon alma, pres , teknik , fiziksel mucadele...

Bakiyorum alt yapidaki oyunculara kiz gibiler. Senin isin bu kas yap , guclen , sert ol. Yeni gelin gibiler hepsi....

Bir de alt yapidan cikan semih, emre c, sabri, aydin yilmaz da ne fiziksel olarak gelistiler, ne mental olarak.

Celimsiz sigir olarak futbola devam ediyorlar.

Bir de bak kondisyon yukleme metodlari cok degisti. En kotu yabancilar bile prandelli, v.pereira essek gibi kondisyon yukluyor takimina. Turk hocalarin yuzde 90 i 1980 lerden kalma metodlarla kondisyon yukluyorlar malesef.

En guncel ornek arda. Meshur hocamiz FT antremanlarindan gitti 1 ayda herifi 7 kilo incelttiler. Sonra kendi demeci var biz hic calismiyormusuz diye.

Su bursadan chelseaye giden ordanda belcika takimina giden Enes " Ben Bursa altyapisini cok ilerde oldugunu dusunuyordum ama hic bisey ogrenmemisiz malesef" diye aciklamasi var.

Biz sene basi hamzayi yollamaliydik oynattigi rezil futbol sebebi ile. Heee seneye basladik, devre arasina kadar sabredip hh ya devre arasi alman yapilandirmaci bir td getirmeliydik.

Bir de alt yapidan cikan semih, emre c, sabri, aydin yilmaz da ne fiziksel olarak gelistiler, ne mental olarak.

Bir de bak kondisyon yukleme metodlari cok degisti. En kotu yabancilar bile prandelli, v.pereira essek gibi kondisyon yukluyor takimina. Turk hocalarin yuzde 90 i 1980 lerden kalma metodlarla kondisyon yukluyorlar malesef.

En guncel ornek arda. Meshur hocamiz FT antremanlarindan gitti 1 ayda herifi 7 kilo incelttiler. Sonra kendi demeci var biz hic calismiyormusuz diye.

Su bursadan chelseaye giden ordanda belcika takimina giden Enes " Ben Bursa altyapisini cok ilerde oldugunu dusunuyordum ama hic bisey ogrenmemisiz malesef" diye aciklamasi var.

Biz sene basi hamzayi yollamaliydik oynattigi rezil futbol sebebi ile. Heee seneye basladik, devre arasina kadar sabredip hh ya devre arasi alman yapilandirmaci bir td getirmeliydik.

renkdash ft dönemi kondisyonerimiz gayet iyiydi canavar gibi takımdık hakeza prandelli dönemide,
hamza ve reykaardın kondisyonerleri dandikti..

Nereye imza atiyoruz :hat:

1 like verdim ama 1 milyon tane farz et sen onu hocam ;)

Sene basi herkes Periera'yi takimi calistirmiyor diye elestirirken adam emin sekilde benim metodlarim farkli dedi. Yeri geldi dalga gectik ama simdi kim kiminle dalga gectigini goruyoruz. Sikeciler belki iyi top oynamiyor ama 90 dk yuksek mucadele gosteriyorlar. Surekli pres yapiyorlar ve bu nedenle gol yemiyorlar.

Biz burada yabanci td yabanci td diye bagirirken Turk hocalarini kucumsedigimiz icin degil , beceriksiz olduklari icin. Yerden yere vurulan Prandelli bile takimi fizik olarak iyi hazirlamisti. Hamza zaten onun kaymagini yedi ve son dk golleri ile sampiyon olduk ama ne zaman Hamza kendi programini uyguladi yazin , ne tesaduftur ki gelen gecen sakatlandi. 60 dk sonra yurumeye basladi oyuncular...

Kisacasi Turk hocalar = SHIT

Onun icin hep diyorum , revizyon degil devrim lazim DEVRIM!!!!

Getir kaliteli bir alman hoca ve alt yapi , scout , kondisyoner hep onun istedigi gibi duzenlensin bak gor o zaman boyle sacma sapan seylerle ugrasiyormuyuz.

Son düzenleme:
39 yaşındaki Patrick Vieira, MLS ekibi New York City'nin yeni teknik direktörü oldu.

renkdash ft dönemi kondisyonerimiz gayet iyiydi canavar gibi takımdık hakeza prandelli dönemide,
hamza ve reykaardın kondisyonerleri dandikti..

scoot piri ydi sanırsam fakat sakat bir program uygulanıyordu euro 2008 den beri aynı ekiple çalışıyor ft ve kısa dönemde kondisyon patlaması yaşayan futbolcular bir sonra ki sene sakatlıklar ve kndisyon tutamama problemleri yaşıyordu hem milli takımda hemde galatasaraydaki 3. döneminde bu durum yaşandı

2-3gündür duyum falanda kalmadı

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt