Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.234
- 27
- 1.098
Duyum yok mu duyum?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçlarda kanatlara yazacak adam bulamıyoruz, forvette iki tane baş belası. Ben sizin çapınıza tüküreyim emi. Siz almayın daha. Dursun ve çoğu futbolcu paketlenmeli en kısa sürede.
https://aslanarenasi.com/haber/3341/gsarayin-puani-mi-silinecek.html
Bu haberler ne boyle ya. Sike yapmis ve 1 puani silinmemis bir takimlar var bu ligde. Fener medyasi yine is basinda.
Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk
Cok savundugum bir mentalite. Zaten ancak boyle avurpada ki buyuk takimlarla kapisiriz. Yoksa bizim onlar gibi bir futbolcuya 30-40m verecek paramiz yok. Sen o 3-40m'luk futbolculari yetistireceksin. Inanin bu kadar zor degil. Yetenkli genc her zaman parlar. Bizim alt ypaidan oyuncu cikmamasinin sebebi yetenekli genc yok. Bir iki hareket yapmakla yetenekli olunmuyor.
Komple bir oyuncu olacaksin. Pozisyon alma, pres , teknik , fiziksel mucadele...
Bakiyorum alt yapidaki oyunculara kiz gibiler. Senin isin bu kas yap , guclen , sert ol. Yeni gelin gibiler hepsi....
Bir de alt yapidan cikan semih, emre c, sabri, aydin yilmaz da ne fiziksel olarak gelistiler, ne mental olarak.
Celimsiz sigir olarak futbola devam ediyorlar.
Bir de bak kondisyon yukleme metodlari cok degisti. En kotu yabancilar bile prandelli, v.pereira essek gibi kondisyon yukluyor takimina. Turk hocalarin yuzde 90 i 1980 lerden kalma metodlarla kondisyon yukluyorlar malesef.
En guncel ornek arda. Meshur hocamiz FT antremanlarindan gitti 1 ayda herifi 7 kilo incelttiler. Sonra kendi demeci var biz hic calismiyormusuz diye.
Su bursadan chelseaye giden ordanda belcika takimina giden Enes " Ben Bursa altyapisini cok ilerde oldugunu dusunuyordum ama hic bisey ogrenmemisiz malesef" diye aciklamasi var.
Biz sene basi hamzayi yollamaliydik oynattigi rezil futbol sebebi ile. Heee seneye basladik, devre arasina kadar sabredip hh ya devre arasi alman yapilandirmaci bir td getirmeliydik.
Bir de alt yapidan cikan semih, emre c, sabri, aydin yilmaz da ne fiziksel olarak gelistiler, ne mental olarak.
Celimsiz sigir olarak futbola devam ediyorlar.
Bir de bak kondisyon yukleme metodlari cok degisti. En kotu yabancilar bile prandelli, v.pereira essek gibi kondisyon yukluyor takimina. Turk hocalarin yuzde 90 i 1980 lerden kalma metodlarla kondisyon yukluyorlar malesef.
En guncel ornek arda. Meshur hocamiz FT antremanlarindan gitti 1 ayda herifi 7 kilo incelttiler. Sonra kendi demeci var biz hic calismiyormusuz diye.
Su bursadan chelseaye giden ordanda belcika takimina giden Enes " Ben Bursa altyapisini cok ilerde oldugunu dusunuyordum ama hic bisey ogrenmemisiz malesef" diye aciklamasi var.
Biz sene basi hamzayi yollamaliydik oynattigi rezil futbol sebebi ile. Heee seneye basladik, devre arasina kadar sabredip hh ya devre arasi alman yapilandirmaci bir td getirmeliydik.

"![]()
"![]()
"![]()
"![]()
![]()
Ntvspor: Son Dakika... Galatasaray, Xherdan Shaqiri ve kulübü Basel ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiGalatasaray SK @GalatasaraySK 20. Jan. 2013
FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'in transferi için Kulübü ve oyuncunun kendisiyle mutabakata varılmıştır.
![]()
renkdash ft dönemi kondisyonerimiz gayet iyiydi canavar gibi takımdık hakeza prandelli dönemide,
hamza ve reykaardın kondisyonerleri dandikti..
Serkan D. Bu iş bitdi artık... Bırakmalı sın..
Tamam Aydin tamam lan....
Senin yaptigin evli bir kadina sarmak gibi birsey. Artik o evli unut :asd22: