Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer konusunda Denizlide de hata var.Biz milli takıma oyuncu hazırlamak için oynayan bir takım değiliz.Puan farkı zaten almış başını gitmiş.Madem ki o koltuğa oturdun madem ki bu takımdan sende memnun değilsin o zaman yumruğunu masaya vurup transferi yaptıracaksın.Baktın seni oyalıyorlar mı o zaman sen güç gösterisi yapacaksın.Burak,Umut,Hamit,Tarık,Semih,Yasin,Jose,Sabri bunların hepsini kes takımdan as takımla idmanlara bile çıkarma hepsinden kendilerine klup bulmalarını iste yolla paf takımla idmana çıksınlar.Madem gitmek istemiyorlar hepsinin futbol hayatını bitir.Bak o zaman nasıl tıpış tıpış giderler.Şunu yapacak bir delikanlı gelmedi takıma bunca sene boyunca.Yerlerine de koy alt yapıdan çocukları.Kaybedeceksek onlarla kaybedelim zaten bu sezondan ümidimizi kesmiş durumdayız.

Joseyi yollayan biri daha.

Fener medyasinin kayigina binmis bir baska renktasimiz.

Yazinda ayni yavsaklarin kayigina binenler "Melo gitsin ne yapiyor ki" diyordu buralarda!!! :(

Joseyi yollayan biri daha.

Fener medyasinin kayigina binmis bir baska renktasimiz.

Yazinda ayni yavsaklarin kayigina binenler "Melo gitsin ne yapiyor ki" diyordu buralarda!!! :(
genç arkadaşları yollamaya bayılıyolar Brumanın siyah baldırları.... noktaları doldurun

MElo gitsin diyen hainleri affetmicem hiç bir zaman fenerlilerin oyununa gelmek çok kolay

Son gun gelir 1 yeni transfer ve kapatiriz. O zamana kadar fiyat dusulmesi icin kasacaklardir. Akli olan bu takima forvet kanat ve stoper olmak uzere minimum 3 tane daha transfer yapar. 4. De on libero olmali ama o artik sene sonu denebilir itiraz etmem.

Bu 3 yeni adam da genc ve 900.000-1.5 milyon bandinda olmali max maaslari.

Medya maşallah alttan alevi harlıyor alayı fener çocuğu not edin bunları, şikeci karaktersizleri ve babalarını yalamaktan helak olan bu adi it sürüsünü unutmayın,bakalım en geç 2 yıl sonra aynı şey bunların başına geçtiğinde ne yazacaklar gerçi ben biliyorum fenerli iş adamları devrede birşey olmaz vs vs bize şimdiden Muslera ve Sneijder ı sattırdılar ama Erman hoca iyi yazmış bugün de anlayana,bu arada Serhat denen gargamele çok kızıyordum Aysal konusunda ama adam gerçek Galatasaray lı galiba bunları 3 yıldır söylüyordu en iyi zamanlarda bile

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xess xava ile görüşmelere başlandığı borsaya bildirilse alt yapıyı kurtarırız en azından:P

Su medyalari gördükçe tiskiniyorum, 90% Fenerin yalakcisi.....ve sirf bu anlar için UNAL AYSAL büyük baskanimi özlüyorum, adam çok iyi ayar veriyordu ve bizleri ezdirmiyordu.

https://www.youtube.com/watch?v=3Q0Qp2DcP5g

unal_aysal_kendini_anlatti_1.jpg

Son düzenleme:
Gargamel Loading...

Hocam bizimkilere iyilik yaramiyor malesef. Aysal niçin gitti ? Adamin ellerini kollarini bagladilar ve bir çok konuda kandirildi (transfer, menajer,TFF,...vs adam kendisi futbol'dan anlamdigini söyledi ve bunun için bazi insanlara fazlasiyla güvendi) ve sandalyesinden indirildi (yukardin bir ses geldigi için). Aysal'in tek istedigi neydi ? Riva arazisi için gereken yetkillik verilmesi, ama verilmedi...peki su Tursun'a ne oldu ? Bu yetkiler verildi, niçin peki ? Rezillik içinde kandiriliyoruz su Tursun'la...

Size kisaca UNAL AYSAL'in en büyük avantajini anlattim mi ? Adam kulübün PARASI'nin pesinde kosmuyordu, pilavci helvaci degildi çünkü zaten yeteri kadar zengindi. Göreceksiniz, UNAL AYSAL'a salliyanlar yakin zamanda pisman olacaklar.

Son düzenleme:
MElo gitsin diyen hainleri affetmicem hiç bir zaman fenerlilerin oyununa gelmek çok kolay

Tum yaz "Hayir Melo ikna edilmeli" diye bas bas bagirdim buralarda. Cunku gecen sene Melo nun ameliyatli oldugu donemde takim her mac ama istisnasiz her mac minimum 1 gol yedi. Melo dondugu gunden itibaren o sonunda sampiyonlugumuzu ilan ettigimiz 6 macta yenen toplam gol sayisi ise SIFIR dı!!

Bunu tesaduf sanan bi dolu renktas , Melo nun kilit oyuncu oldugunu bilen yavsak ifb basının onu gondermek icin yaptigi "Melo ne yaptiki" yayinlarinin gazina gelip onlari burada papagan gibi tekrarladilar ve bu kayiga binen dursun capsizinin da 3 milyon euro icin yollamasi bugunku 11 puanin en temel sebebidir.

Simdi ayni basin Joseyi "gereksiz, kotu futbolcu" ilan etti!! Hangi Joseyi ? 21 yasina daha gecen ay girmis 0 bonservis ve 800 bin maasa oyanayan Jose.

Peki o yas gurubunda kosmaya calisan memeli Ozan Tufan icin neden "Cop, rezil, yeteneksiz" demedi ayni yavsak basin?

Cunku fenerde oynuyor.

Fenerde oynayan birinin degeri dusurulurse aziz onlarin kulaklarini ceker.

Cunku ozana 7 milyon euro bonservis odediler.

Cunku Ozan 1.5 milyon maas aliyor.

Josenin ozandan 100 kere fit ve ayaklarina hakim oyuncu oldugu gercegini gormeyen renktaslar yine fenerli basiningazina geliyorlar. Ayni fenerli yavsak basin 5 milyon euro maliyetli ve 1.3 milyon maasli tarika, 5 milyon bonservisli Olcana, umuta, buraka, 1.8 milyon maasli semihe Jose yi gomduklerinin %1 ini bile yapmiyorsa bu FENERLİ YAVŞAK BASIN olmalarindandir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt