Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodrıguez ve şinonun cocuklarıyla 20 sene sonra şampiyonluk h.o muslera da yapsın bi tane zaman gecmeden kaleci de hazır bi de ardadan gelir oo gelecegimiz hazır

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

aGOLCÜ ATİLLA BULUT DA GELİYOR

umut-bulut1.jpg

Ortam gergin, ses sade yok, transfer'de yok, birak eglenceli zaman geçirelim hocam.

Bu şekilde eğlenmenize müsade yok ne yazık ki bu platformda. Farklı eğlence arayışlarında bulunun lütfen. Hoş durmuyor çünkü mesaj. Editleyeceğim bu yüzden de.

uzun zamandırbu forumu takip ediyorum seviyorum hepinizi ilk defa cevab yazıyorum buraya . Yaptığınız büyük terbiyesizlik takımımızdaoynayan bi adam için tekmeye kafa atan bi adam için elinden gelen herşeyi yapan bi adam için küçüçük cocuğuna laf sölüyosunuz keşke kondom kullansaydı diyosunuz bunu paylaşan arkadaşlarla renktaş olmaktan utanıyorum ve kınıyorum !! gereken yapılmalı biraz saygılı olun siz GALATASARAYLISINIZ böle alçalmayın

uzun zamandırbu forumu takip ediyorum seviyorum hepinizi ilk defa cevab yazıyorum buraya . Yaptığınız büyük terbiyesizlik takımımızdaoynayan bi adam için tekmeye kafa atan bi adam için elinden gelen herşeyi yapan bi adam için küçüçük cocuğuna laf sölüyosunuz keşke kondom kullansaydı diyosunuz bunu paylaşan arkadaşlarla renktaş olmaktan utanıyorum ve kınıyorum !! gereken yapılmalı biraz saygılı olun siz GALATASARAYLISINIZ böle alçalmayın

hg renktas

Pandev Dzemaili transfeleri gibi transferler gelecek galiba bu zamana kadar bi bok beceremediklerine gore

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt