Emre Kartal
Parçalı Üye
- 1 Eylül 2010
- 4.317
- 0
- 1.146
Spalvis hakkında araştırma yaptım çop çıktı adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Famara için araştırma yaptım extra golcü çıktı alalımmı sizceSpalvis hakkında araştırma yaptım çop çıktı adam
Famara için araştırma yaptım extra golcü çıktı alalımmı sizce
aziz özbek net fake
aziz: başkanı aziz yıldırım'ın azizi
özbek: sayın başkanımız dursun özbek'in özbeki
ek olarak rezil baskan ünal aysal da avatarda bi de en les fotosu
SONUC: %100 KU$
o değilde üniversiteye başladın mı la?aziz özbek net fake
aziz: başkanı aziz yıldırım'ın azizi
özbek: sayın başkanımız dursun özbek'in özbeki
ek olarak rezil baskan ünal aysal da avatarda bi de en les fotosu
SONUC: %100 KU$
SPORX.COM @sporx 29 sec.30 seconden geledenVertaling weergeven
#SXDH | Barcelona'lı Mascherano vergi kaçırmaktan 1 yıl hapis cezası aldı. Cezanın paraya çevrilmesi için başvuru yapıldı.
o beni tehdit hakkinda fazla konusamiyorumEmrah adminin de soyisim Yıldırım şüphelenmiyor değilim. Ne düşünüyosun bu konuda?
o beni tehdit hakkinda fazla konusamiyorum
mizah düzeyimdeki artistan anlaman lazimdio değilde üniversiteye başladın mı la?
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
teşekkürler bende bunu duymayı istiyorum burada yakında belli olur ama çok mantıklı olurFamara 10 üzerinden 10'dur hocam
bu arkadas %99 latif sariuzun zamandırbu forumu takip ediyorum seviyorum hepinizi ilk defa cevab yazıyorum buraya . Yaptığınız büyük terbiyesizlik takımımızdaoynayan bi adam için tekmeye kafa atan bi adam için elinden gelen herşeyi yapan bi adam için küçüçük cocuğuna laf sölüyosunuz keşke kondom kullansaydı diyosunuz bunu paylaşan arkadaşlarla renktaş olmaktan utanıyorum ve kınıyorum !! gereken yapılmalı biraz saygılı olun siz GALATASARAYLISINIZ böle alçalmayın
artistmi?artiz ne arar la forumdamizah düzeyimdeki artistan anlaman lazimdi
uzun zamandırbu forumu takip ediyorum seviyorum hepinizi ilk defa cevab yazıyorum buraya . Yaptığınız büyük terbiyesizlik takımımızdaoynayan bi adam için tekmeye kafa atan bi adam için elinden gelen herşeyi yapan bi adam için küçüçük cocuğuna laf sölüyosunuz keşke kondom kullansaydı diyosunuz bunu paylaşan arkadaşlarla renktaş olmaktan utanıyorum ve kınıyorum !! gereken yapılmalı biraz saygılı olun siz GALATASARAYLISINIZ böle alçalmayın
Bence Famara + Rodallega tibinde iki golcüye kesin ihtiyacımız var biri ilerde top tutan pivot santrafor diğeride defansı dağıtacak patlayıcı golcü
burak+umut+emre+José Rodríguez+jem+semih+tarık+sabri+hamit+eray+koray+yasin gibi çöplerin biran önce satılması lazım bu gibi topçuları daha önce kiralık olarak gönderiyorduk 1 sene sonra yine bizim başımıza kalıyor bunlar temizlenirse hem müthiş bit transfer parası birikmiş olur yerine adam akıllı birkaç topçu alınır geri kalanların yerine altyapıda müthiş yetenekli topçular var burdanda tamamlanamazsa git afrikadan kamyon dolusu adam getir elbet içinde işe yarayacak topçular çıkacaktır