Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Famarayi çok istiyordum maçlarını izledim 3 tane 60dk izleyebildim hepsini ahım şahım bise değil

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11247636_996811917030544_1725743972_n.jpg

bu saatden sonra gelen transfer adam olmaz

kapatalim dukkani

;)

Ntvspor,Cornelius,Diedhiou ve Spalvis demiş haberlere pek inanmıyorum ama Splavis'i alırsak şahane olur 1.5m euro serbest kalma bedeliymiş,bu paraya alırsak eldeki kalan para ile orta saha ve kanat rahat alınır

Famarayi çok istiyordum maçlarını izledim 3 tane 60dk izleyebildim hepsini ahım şahım bise değil

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ha işte bunu duymak istedim.

Derleme vıdeo degıl maçını izledin ve vasat buldun değil mı?

Benim için yeterli bu yorum.

Bırde lınk varmı eger video ızledıysen.

dedikleriniz iyi ama dursun çapsızı alacagını hiç düsünmüyorum
kuweyke nakuolma gelse parçalarız ligi

Geçen dönemde dedim, twiterden hareketlenmeli diye ama transfer sezonu bitikten sonra küfürler gelmeye başladi. şimdi 7 8 gün varken hareketlenmeli yoksa transfer sezonu bitecek elimizde hiçbirşey kalmiyacak.

Tercihimiz Spalvis'ten yana olursa sevinirim.

GrandeSaray ‏@GrandeSaray 8 dk.8 dakika önce
Onlarca forvet arasından 1 tane bulup getiremediler, sanki forvet değil nesli tükenen dinazor arıyoruz.

GrandeSaray ‏@GrandeSaray 7 sa.7 saat önce
Ya profesyonel olun ya da Galatasaray'ın çocuğu! Yıllık 10 milyon TL kazanıp günlerce pazarlık yaparak Galatasaray'ın çocuğu olamazsınız!

GrandeSaray ‏@GrandeSaray 18 Oca
Dün taraftara arma gösterenler bugün banka hesaplarını gösterecek. Evlatlar için ispat vakti! Hadi Beyler! Görelim sevginizi!

Geçen dönemde dedim, twiterden hareketlenmeli diye ama transfer sezonu bitikten sonra küfürler gelmeye başladi. şimdi 7 8 gün varken hareketlenmeli yoksa transfer sezonu bitecek elimizde hiçbirşey kalmiyacak.
Millet bıktı artık yönetime güven de kalmadi

?すべての鳥をファック?

" Ntv Spor'a göre Mustafa Denizli'nin, savunmanın ortasında düşündüğü ilk 2 isim Semih Kaya ve Chedjou "

Eyyy aman allahim tövbeee.....DENAYER ne olacak peki ? Forvet mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt