Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak
burak_TMJF2.jpg
(Naçizane Kral)
bizi şampiyonluğa götürecek o nadide forvetin bacaklarına kuvvet böyle çöp bir kadroyu şampiyon yapacak adamın dibi.

Ultraslan in yonetim kadrosunda Galatasaray kadrosu sayamayacak adamlar var aynı adamlar yönetim kadrosunun soy kutugunu ezbere biliyorlar ama :oley:

İstediğim forvet sezonda 7-8 gol atsın umrumda değil ama press yapsın-top saklasın-orta sahaya yardımcı olsun-pozisyon hazırlasın..

Cornelius Spalvis Djijdiehou

hangisi gelsin

Ultraslan GS'İN Başarilarindan sonra ortaya çikmiş bir maganda toplulugudur. avrupa hazirlik maçlarininda bizi nasil rezil ettikleri görülmüştür Refik Bey.
Kanka bu Öküzler yüzünden burada maç izleme hakkım da kayboldu gitti. Eskiden ne güzel kamplara falan geliyordu takım ama artık Almanlar yasakladı sanırım tamamen. Hem de haklı bir şekilde.

Sen insan gibi değil öküz gibi maç izlemeye gidersen böyle olur. Sırf bu yüzden bile nefret ediyorum bu mallardan.

Ancak magandalığı bilirler, medeni medeni konuşamazsın bunlarla. Geçen Fatih Liman burada utanmadan anlatıyordu bilmem kaç kişinin nasıl sırf bir adama saldırdığını.

Edit: Yukarıda bunlara öküz dediğim için dünyadaki tüm öküzlerden özür diliyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
gzcud4gp.png

migmqg3a.png

tx787anh.png

FM'e göre hepsi cop

Elkeson --> Shanghai SIPG (18.5 milyon euro)

Brezilyalı Elkeson, Guangzhou'dan Shanghai'ya transfer oldu. Bonservis bedeli 17 milyon Euro.

artık bize gereken boğa gibi santrafor yumuşak adamlar bir bok yiyemiyor bu ligde zaten rakipler galatasaraya karşı çok sert defans yapıyor.
bize gelecek adam hem uzun boylu ilerde top tutabilen hava toplarında etkili ve öldürücü bir bitiriciliği olan birisi lazım yani kısacası tek forvet oynayabilecek birisi
FAMARA DIÉDHIOU LUKAS SPALVIS KOLBEINN SIGTHÓRSSON LÉONARD KWEUKE[/SIZE] benim istediğim isimler bunlardan ucuzunuda bulamayız artık çok mu zor şu adamları almak sanki 30 40 milyon euroluk adam istemiyoruz şunlar alınsın yeter

Galatasaray, her yıl açıklanan Deloitte Para Ligi'nde 21. sırada yer aldı.

CZO-qctWkAE2749.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt