- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Ömür boyu gül renktas. Kapina bacana sikinti,stres ugramasin.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Yaşlandıkça zorlaşıyor sağol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ömür boyu gül renktas. Kapina bacana sikinti,stres ugramasin.
latif denen okul cocugu kesin 128312313 üye yapip burak - umut yetere oy vermisdir"Burak - Umut yeter" diyenler muhtemelen Galatasarayli degil
Transfer demisken gercekten transfer beklentisi var mi forumdaki arkadaslarda ?
Ciddi ciddi soruyorum var mi ?
VivaCimboma öyle diyor renktas
Asosyal medyada Galatasaray'lı olupta Burak fanboyu olan bir sürü insan var özellikle 12-18 yaş grubu"Burak - Umut yeter" diyenler muhtemelen Galatasarayli degil
Birileri suna matematikte toplama cikarmayi ogretsin.oglum daha yeni ehliyet almadin mi lan sen, 18 yasindasin iste kimi kandiriyorsun
qhrallllllAsosyal medyada Galatasaray'lı olupta Burak fanboyu olan bir sürü insan var özellikle 12-18 yaş grubu
ogretsene canimBirileri suna matematikte toplama cikarmayi ogretsin.
Ben transfer yapacaklarina pek ihtimal vermiyorum. Baskanlik duzeyinde UEFA gozumuzu korkuttu. Taraftar olarak tabiiki bende transfer istiyorum ve bu les takima transfer elzem diyorum ama bunlar belkiiii oda ufak bi ihtimal 20 li yaslarda genc bir forvet alip transferi bitirirler. Tahminim de onumuzdeki sezon transfer yasagi gelecek takima.Bir forvet alırlar bence abi. O kadar eziyet etmezler bize.
Ben transfer yapacaklarina pek ihtimal vermiyorum. Baskanlik duzeyinde UEFA gozumuzu korkuttu. Taraftar olarak tabiiki bende transfer istiyorum ve bu les takima transfer elzem diyorum ama bunlar belkiiii oda ufak bi ihtimal 20 li yaslarda genc bir forvet alip transferi bitirirler. Tahminim de onumuzdeki sezon transfer yasagi gelecek takima.
Fedaysa feda artik nasil kurtulus olacaksa baskan aciklasin. Bu sene sampiyonluk zor ama imkansiz degil. Supriz bi sampiyonluk bize nefes aldirir.
Sinerji sart...
ogretsene canim
Ula kafami bozmayin sataram köyü haaaa
Var takıma sövdükleride var ama kişisel olarak yasin ve hakan a sarıyorlar. Yasin e önce hararet ediyorlardı sonra kuş demeye başladılar. Sürekli burda takılmaları lazım birine sarmaları için. Cidden bu kadar rahatsız olabilir mi bir insan onu aklım almıyor.
Normal bir insan zaman ayırıp bunlarla uğraşmaz bile. Yani ben üşenirim şahsen.Rahatsız olduğu başından belli. Garipsemiyorum artık.