Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer daha baslamadi ki transfer nöbeti kapatilsin, hele bir durun daha yaw sabirsiz olmayin, daha bombalar patlatacagiz. :D

Bir forvet alırlar bence abi. O kadar eziyet etmezler bize.
Ben transfer yapacaklarina pek ihtimal vermiyorum. Baskanlik duzeyinde UEFA gozumuzu korkuttu. Taraftar olarak tabiiki bende transfer istiyorum ve bu les takima transfer elzem diyorum ama bunlar belkiiii oda ufak bi ihtimal 20 li yaslarda genc bir forvet alip transferi bitirirler. Tahminim de onumuzdeki sezon transfer yasagi gelecek takima.

Fedaysa feda artik nasil kurtulus olacaksa baskan aciklasin. Bu sene sampiyonluk zor ama imkansiz degil. Supriz bi sampiyonluk bize nefes aldirir.

Sinerji sart...

Sent from my HTC One using Tapatalk

Ben transfer yapacaklarina pek ihtimal vermiyorum. Baskanlik duzeyinde UEFA gozumuzu korkuttu. Taraftar olarak tabiiki bende transfer istiyorum ve bu les takima transfer elzem diyorum ama bunlar belkiiii oda ufak bi ihtimal 20 li yaslarda genc bir forvet alip transferi bitirirler. Tahminim de onumuzdeki sezon transfer yasagi gelecek takima.

Fedaysa feda artik nasil kurtulus olacaksa baskan aciklasin. Bu sene sampiyonluk zor ama imkansiz degil. Supriz bi sampiyonluk bize nefes aldirir.

Sinerji sart...

Bence transfer yasağı yemeyiz. Belki beşiktaş gibi sattığımız kadar alırız. Yoksa bu yaşlı kadroyla işimiz çok zor olur birkaç sene.

master-lock_asma-kilit_maymuncugu.jpg
Ula kafami bozmayin sataram köyü haaaa

diyen sener sen gibisin smodum :D

Var takıma sövdükleride var ama kişisel olarak yasin ve hakan a sarıyorlar. Yasin e önce hararet ediyorlardı sonra kuş demeye başladılar. Sürekli burda takılmaları lazım birine sarmaları için. Cidden bu kadar rahatsız olabilir mi bir insan onu aklım almıyor.

Normal bir insan zaman ayırıp bunlarla uğraşmaz bile. Yani ben üşenirim şahsen. :D Rahatsız olduğu başından belli. Garipsemiyorum artık.

Hemen kilit jpeg arat googleda koy buraya transfer kritigide yaptirmayin bize zateeen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt