Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.344
- 20.143
- 3.313
Sevenleri Ayırmak Günah, Birleştirmek Sünnet.Volkan'ın müstakbel kocası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevenleri Ayırmak Günah, Birleştirmek Sünnet.Volkan'ın müstakbel kocası
Sevenleri Ayırmak Günah, Birleştirmek Sünnet.
Karaoğlan bir gelsin..gereken işlemler yapılır GSC Old Boys dan.Volkan'ın Twitter hesabı yok mu? Eğer varsa şu etiket cuk diye oturur #VolkanHazırlanKocanGeliyor hesabını spamleriz
Splavis mi Famara ya mi istiyorsunuz renkdaşlar ve niye ?
Sent from my Nexus 6P via Tapatalk
Gunaydin buyuk Galatasaray taraftari siz bu capsizlar'dan halen transfer"mi bekliyorsunuxz? Bir Allah bilir birde ben bilirim gecen transfer donemi neler cektik. Bunlar adami verem eder, siz siz olun unutlanmayin cok ve dua edin bizim icin Galatasaray icin yoksa bu dinazorlar kulubu batiracak.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Ne diyorsun sen degisik? Senin haddinemi benim Galatasaraylilihimi sorgulamak. Muptezele bak3 aylık bir Galatasaray taraftarı olarak senin çektiklerini dinlemek isterim.
Denizli yaş kriteri 25 dedi o yüzden
K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gunaydin buyuk Galatasaray taraftari siz bu capsizlar'dan halen transfer"mi bekliyorsunuxz? Bir Allah bilir birde ben bilirim gecen transfer donemi neler cektik. Bunlar adami verem eder, siz siz olun unutlanmayin cok ve dua edin bizim icin Galatasaray icin yoksa bu dinazorlar kulubu batiracak.
Stajım ilk haftası bitiyor... İş hayatı Üniversite gibi lokum değil maalesef

Ne diyorsun sen degisik? Senin haddinemi benim Galatasaraylilihimi sorgulamak. Muptezele bak
Bakma oyle batacak dedigime. Galatasaraya birsey olmaz ama bu liselileri sevmiyorumGüneş batıdan doğduğu gün, ancak o gün batar bu kulüp.![]()
Lan velet sen kimi tehdit ediyorsun. Senin capin ne lan itBeynini kan gitmedi galiba ben ne diyorum sen ne diyorsun illa bacaklarını mı kırayım?
Bakma oyle batacak dedigime. Galatasaraya birsey olmaz ama bu liselileri sevmiyorum