Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gunaydin buyuk Galatasaray taraftari siz bu capsizlar'dan halen transfer"mi bekliyorsunuxz? Bir Allah bilir birde ben bilirim gecen transfer donemi neler cektik. Bunlar adami verem eder, siz siz olun unutlanmayin cok ve dua edin bizim icin Galatasaray icin yoksa bu dinazorlar kulubu batiracak.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Splavis mi Famara ya mi istiyorsunuz renkdaşlar ve niye ?

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

Stajım ilk haftası bitiyor... İş hayatı Üniversite gibi lokum değil maalesef :D

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

aman büyük isme gerek yok,bunların büyük dediği isim nakulma olur ligi tanıyor diye çapsızlar...famara+kanat(edilmilson) alınsaydı edilmilson 1.5 milyon e gitti, 2 ver al getir artı spalis yada famarayada 2 ver 4 -5 milyon e bitir. çok mu zor.

Gunaydin buyuk Galatasaray taraftari siz bu capsizlar'dan halen transfer"mi bekliyorsunuxz? Bir Allah bilir birde ben bilirim gecen transfer donemi neler cektik. Bunlar adami verem eder, siz siz olun unutlanmayin cok ve dua edin bizim icin Galatasaray icin yoksa bu dinazorlar kulubu batiracak.

3 aylık bir Galatasaray taraftarı olarak senin çektiklerini dinlemek isterim.

Güneş batıdan doğduğu gün, ancak o gün batar bu kulüp. :)

Bakma oyle batacak dedigime. Galatasaraya birsey olmaz ama bu liselileri sevmiyorum

Bu forumda aksini söyleyen biri çıkmaz sanırım. En azından ben görmedim bugüne kadar.

Adamlar resmen sömürüyorlar kulübü

işin garibi ölmüyorlar da bunlar.

Beyler kavga dediğin öğleden sonra akşam hadi bilemedin gece yapılır,sabah sabah sinirlenmeyi nasıl beceriyosunuz yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt