Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek: "Şampiyonlar Ligi önemli bir gelir kaynağı. Önümüzdeki 5 yılda yine o ligde olacağız."

Başkan ne diyorsa tersi biçiminde okuyun bu durumda ; wes ile nando gidecek uefadan ceza gelmicek

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ünal Aysal: "UEFA'daki kurulun başındaki kişi yakın dostum. Yönetim eğer destek istiyorsa beni araması yeterli. Elimden geleni yaparım."

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özbek: "UEFA'nın uyarı mektubundan sonra zora girdik. Belli noktalara transfer yapmak istiyoruz. 2 önemli takviye yaptık, devamı da gelecek.

yalan gerçek bilemem ama gelip burada transfer yapmayacak gibi trollük yapıp milleti kandırmayın.Bunu modlar bile yapıyor, üyeler ne yapsın.

Başkanın bu güne kadar ki yaptığı açıklamalardan tek anlaşılan şey kendininde Uefa ile olan sürecin sonunda ne olacağını bilmemesi.. Ciddi bilmiyor,ya da bir arkadaşın dediği gibi şu kadar ceza alacakken bu ceza ile yırttık ya da hiç ceza almadık tarzı bir şey peşinde..Sonuçta sportif ve güven anlamında hiç bir çıkışı kalmadı bunun dışında..

Dursun Özbek: Futbolcu yıllık ücret ödemelerinde şampiyonuz. Açık ara şampiyonuz.

Bunu görmesi çok iyi.
Hadi lan indir şu Burak'ın maaşını tipini tokatladığımın tipi bir kaysın.

Başkan ne diyorsa tersi biçiminde okuyun bu durumda ; wes ile nando gidecek uefadan ceza gelmicek

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adamın konuşmaları kötü niyetli gibi durmuyo ama vahim durumdayız çok moralim bozuldu

Özbek: "UEFA'nın uyarı mektubundan sonra zora girdik. Belli noktalara transfer yapmak istiyoruz. 2 önemli takviye yaptık, devamı da gelecek.

yalan gerçek bilemem ama gelip burada transfer yapmayacak gibi trollük yapıp milleti kandırmayın.Bunu modlar bile yapıyor, üyeler ne yapsın.
ben yapmıyorum yapmam da bu tarz goygoylar

Hiç bir muhabir ne Denizli'ye ne başkana ''FORVET TRANSFERİ DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ'' diye sormuyor NEDEN ULAN NEDEN ?

CZUtK1sWcAAymkk.jpg

Başkanın bu güne kadar ki yaptığı açıklamalardan tek anlaşılan şey kendininde Uefa ile olan sürecin sonunda ne olacağını bilmemesi.. Ciddi bilmiyor,ya da bir arkadaşın dediği gibi şu kadar ceza alacakken bu ceza ile yırttık ya da hiç ceza almadık tarzı bir şey peşinde..Sonuçta sportif ve güven anlamında hiç bir çıkışı kalmadı bunun dışında..
Ucuz kahramanlık pesinde bu sene şampiyonluk gitti bu kadar puan farkı yapılan protestolari nasıl unuttururum çabası iste.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar 3 transfer daha yapacaktı kanata forvet ve orta saha muhtemelen damio benitezi de alacaklardı mektup gelince frene bastılar , o üç forvet adayından en ucuzu gelip transfer kapanacak

adamın konuşmaları kötü niyetli gibi durmuyo ama vahim durumdayız çok moralim bozuldu
Çok net bir şekilde 2 yıl Avrupa'da yokuz.

Aslında olup her maç tokatlanmaktansa adam gibi 2 yılda toparlanalım.
Yeni bir oluşuma gidelim.

Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın.
İlk iş gereksiz ve takıma zarar veren Burak,Yasin,Semih gibi yerlileri şutlamak ile başlayıp 2 yılda oturmuş bir takım yaratabiliriz.

Ilk once 1+1 dedi simdi bunun ustesinden geliriz cezada olmayabilir diyor. Adam söylediği yalanı unutuyor

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre jem ile sezon sonuna kadar idare edelim sadece forvet alalım yeter ki forvet alalım Allah Aşkı için bir forvet alalım

Martta riva maketini açıklıcakmış proje onaylanırsa ueafa savunmasında önemli yer alır floryayı rivaya taşıyıp floryayı değerlendirebilirler rivanın kalan kısmıyla birlikte ama bizim gelen parayla yeni arsalar almamız lazım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt