- 4 Aralık 2009
- 14.388
- 10.981
- 2.498
![]()
gerçeği de olur inşallah![]()
Vallahi yakışmış ya. Zaten alışkın bordo-maviye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
gerçeği de olur inşallah![]()
Keske gelse new Drogba.
Feyenoord teknik direktörü Van Bronckhorst: "Kazım, kendisine yeni bir kulüp bulmalı. Ona ihtiyacımız yok."
Cumhur Önder Arslan @ArslanCumhur 2 dk.2 dakika önce
GS yönetimi, 1-2 gün içinde Burak için yapılan sözlü teklifin yazılı hale dönüştürülüp resmi olarak görüşmelerin başlamasını bekliyor.
nedenbunlar transfer yapamayacak galiba
Gokmen ozdemir inanlmaz bir adam nasıl haber aldı merak ediyorum cunku yazili teklif henuz ulasmadi...sozlu teklif var 5.5 m euro...
Gokmen ozdemir inanlmaz bir adam nasıl haber aldı merak ediyorum cunku yazili teklif henuz ulasmadi...sozlu teklif var 5.5 m euro...
bence bugün başkan da ağzından baklayı çıkardı, gidecekler ile dengeli olarak transferler yapacağız ded,.Bunu koray , jem gibi futbolcumsulardan alamazsın ya burak olur ya da tarık'tan 1 milyon falan alırsın anca.iki gün bunla ugrasirlar, sonra Burak yinede bizde kalir ve forvet transferinden vazgeceriz