Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kral bakalim yarin kadroda olacak mi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu gece de birşey olmayacak gibi. Rocky 4'e bakayım bari :coffee:

Arkadaslar google translate diye bir sey var. Turkce bile kralimiz hakkinda negatif konusmayin :asd22:

He's basically Jelavic but twice as fast and 3 years younger. It's an upgrade on that basis alone, add Yilmaz for Zarate and it's bloody good business.

olm bunlar kesin troll lan...

yoksa bunlar emenike ve burak'i hic izlememis mi :D

Aspor görüşmelere başladığımız yazıyor şuan bu yıl 16 maç 10 gol 2 assist sözleşmesi 4 ay sonra bitiyormuş h.o diyelim mi acaba

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben forvete tecrübeli adam tercih ederim şahsen. Bi ay kadar önce foruma yazmıştım Seleznyov'u. Famara ve Polonyalı genci hiç bilmediğimden kıyaslama yapamam ama bu adam iyidir. Biraz klasik olacak ama Elmander etkisi beklenebilecek birisi bana göre.

D5803 cihazımdan gönderildi

west hamliler buraki hic canli görmemis sirf youtube videolarina bakmislar ve kesin gözlerinde bir efsane gölcü haline gelmistir hele schalkeye atti golü gördülerse teknik üst düzey bellemislerdir
Başka hiç bir açıklaması olamaz gerçekten.
YouTube da gol videosunu yapsak seçmeli çok klas golcü çıka bilir gerçekten.

Ben forvete tecrübeli adam tercih ederim şahsen. Bi ay kadar önce foruma yazmıştım Seleznyov'u. Famara ve Polonyalı genci hiç bilmediğimden kıyaslama yapamam ama bu adam iyidir. Biraz klasik olacak ama Elmander etkisi beklenebilecek birisi bana göre.

Benim dikkatimi çeken Burak>Westham haberlerinden hemen sonra ortaya çıkması

bda89ae14197d78d56acd2d66aafbe21.jpg

ins ikincisine tiklamazlar

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Benim dikkatimi çeken Burak>Westham haberlerinden hemen sonra ortaya çıkması

Burak gibi kurt forvet! gideceğinden yerini daha tecrübeli bi adamla doldurmayı düşünmüşlerdir belki :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt