- 1 Temmuz 2010
- 19.923
- 6.632
- 1.823
Kral bakalim yarin kadroda olacak mi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üye oldum
ama admin "ok" demeden yazamiyorum
He's basically Jelavic but twice as fast and 3 years younger. It's an upgrade on that basis alone, add Yilmaz for Zarate and it's bloody good business.
olm bunlar kesin troll lan...
yoksa bunlar emenike ve burak'i hic izlememis mi![]()
üye oldum
ama admin "ok" demeden yazamiyorum
Ben forvete tecrübeli adam tercih ederim şahsen. Bi ay kadar önce foruma yazmıştım Seleznyov'u. Famara ve Polonyalı genci hiç bilmediğimden kıyaslama yapamam ama bu adam iyidir. Biraz klasik olacak ama Elmander etkisi beklenebilecek birisi bana göre.Aspor görüşmelere başladığımız yazıyor şuan bu yıl 16 maç 10 gol 2 assist sözleşmesi 4 ay sonra bitiyormuş h.o diyelim mi acaba
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başka hiç bir açıklaması olamaz gerçekten.west hamliler buraki hic canli görmemis sirf youtube videolarina bakmislar ve kesin gözlerinde bir efsane gölcü haline gelmistir hele schalkeye atti golü gördülerse teknik üst düzey bellemislerdir
Benim dikkatimi çeken Burak>Westham haberlerinden hemen sonra ortaya çıkmasıBen forvete tecrübeli adam tercih ederim şahsen. Bi ay kadar önce foruma yazmıştım Seleznyov'u. Famara ve Polonyalı genci hiç bilmediğimden kıyaslama yapamam ama bu adam iyidir. Biraz klasik olacak ama Elmander etkisi beklenebilecek birisi bana göre.
D5803 cihazımdan gönderildi
Bu gece de birşey olmayacak gibi. Rocky 4'e bakayım bari![]()
He said that Eminike is signed and Yilmaz is flying in on Sunday.
bende olmaya çalisiyorum ama e-maili kabul etmiyor![]()
Burak gibi kurt forvet! gideceğinden yerini daha tecrübeli bi adamla doldurmayı düşünmüşlerdir belkiBenim dikkatimi çeken Burak>Westham haberlerinden hemen sonra ortaya çıkması
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi