Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben trt'yi izledim adamlar sıcak bakıyor hem burak hem kulüp dedi.Burada tam tersi denmiş.İyice her bilgi karmakarışık olmuş twitter ve burada.Ayrıca hiçbir yerde de burak böyle bir açıklma yapmış dendiğini de okumadım.Nerede yazıyor

Son düzenleme:
CZW799LUgAA-UeN.jpg:large

evren göz: west ham united ciddi bir şekilde burak'la ilgileniyor ve 7.5 milyon euro teklif etmeye hazırlanıyor.

TRT:hem burak yılmaz hem de Galatasaray tekife sıcak bakıyor

west ham'ın duyumcusu burak haberini verince ortalıgı yıkmışlar lan,baya ciddiye almışlar gibi.inşallah doğrudur.

Ya suarezleri alalım demiyoruz ki ama bir famara kadar olsun en azından.

yaw gitmesin demiyoruz ama gelecek olan bunlarsa kalsın işte.melo gitti rodriguez geldi burak gidip famara gelecekse gitmesin bence.yıl sonu bi dünya paralara forvet arayacağız famara falan gelecekse.omurga bozulmak üzere zaten.

muslera-melo-sneijder-burak

melo gitti,burak da giderse şu omurgadaki düzeni kurmak için kaç para harcayıp kuramayacağız.bende gitsin diyorum ama gelecek olan famara veya onun kalibresindeki biri ise kafanızı taşlara vurmaya hazır olun.

West Hamın twitter transfer taraftar sayfalarında bile "Hayır Burak gidemez" "Burak bizim herşeyimiz" "İngilterede de kral olur ama giderse çok üzülürüz" gibisinden ingilizce yazıyoruz. Aydın Yılmazla sözleşme yeniletmedik (oysa GSın en az daha 2 sene daha sözleşmeli yükü olacaktı ve de gerçekte gittiği K.Paşada bile kadroya giremeyen adammış) yazın Telles Bruma ikilisini de göndertmeyeceğiz (R.Sociedad Brumayı ister ama opsiyonu kullanmayıp 3-4 mly falan önerir bizim Melo-Juvede yaptığımız gibi) e şimdi Burağı isteyen vrken bu tür algı operasyonu yaratıyoruz ingilislerde Famaranın bile aklını çelmişiz taraftar daha ne yapsın

Korkuyorsa kankasini verelim yanina bi 10 milyon euroya o is olur bak. Toplam 17.5 aman tanrim

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler West Ham forumunda dolaşıyorum da, herifler bayağı çok istiyorlar Burak'ı. Hatta birisi yanında Selçuk'u da alalım yazmış. :)

yaw gitmesin demiyoruz ama gelecek olan bunlarsa kalsın işte.melo gitti rodriguez geldi burak gidip famara gelecekse gitmesin bence.yıl sonu bi dünya paralara forvet arayacağız famara falan gelecekse.omurga bozulmak üzere zaten.

muslera-melo-sneijder-burak

melo gitti,burak da giderse şu omurgadaki düzeni kurmak için kaç para harcayıp kuramayacağız.bende gitsin diyorum ama gelecek olan famara veya onun kalibresindeki biri ise kafanızı taşlara vurmaya hazır olun.
Famara takım oyununda Burak dan çok daha faydalı olur bence. Set kuramıyorsun resmen rakip sahasında santroforlarin sayesinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt