Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok la bunu ellemeye kıyamazsın sen neden bahsediyorsun :D bilmiyorum merak etme o konularda çok korktuk zamanında tecrübe full.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Yeter ki oyle olsun hocam.

Harbi bazi kizlar o kadar guzeldir ki dokunmaya kiyamazsin. Aklindan bile gecmez... Tabi iyice alisinca garanti veremem :asd22:

Lan serveti 8 milyon euroya mi ne satmistikta baskanlari olmustu ya burak olayinda korkmuyor degilim, bilic kendine iyi bak canisi
Evet çok iyi bir başkandı reis. Ümit Karan da gidecekti ikisi paketti. Aman kimse ölmesinde buraga yine katlanalim

Yeminle su Burak giderse tum Victoria Secret Angel'larla birlikte olmus kadar sevinirim...

O derece :D

bana göre Avrupadan Wesley'e 20 milyon euro teklif eden olmaz. Çinden falan gelse zaten kendisi gitmek istemez. Ha şunu da söyleyim futbol adamlarının "yeri doldurulmayacak futbolcu yoktur" lafına inanmayın. Hagi gitti anca 13 yıl sonra adam gibi "10"muz oldu. Bi de Hagini satmamıştık bile. Karyerini bitirmişti adam. Wesleyin de yerini dolduramayız o 20 milyona da gider 4-5 garip çöp adam alırız para da gider Sneijder de
Lincoln çok rahat doldururdu o yeri ama malum olaylar.. Olaylar..

Bu nedir arkadaş sakami allahın cingenesi flash TV asgari ücrete çalışıyordu şimdi neleri götürüyor program basida 50 bin euro aliyormus 3 saat yayin icib ah dünya adeletini...

Esra Erol'la Dünya Turu başlığıyla ekranlarda yayınlanan reklam filmi 45 saniye sürüyor.Makarna reklamında Esra Erol oğlu İdris Ali'yi de oynattı. İdris Ali reklam filminde 2 karede yer alıyor
Esra Erol oğlu İdris Ali ile birlikte oynadığı OBA makarnası reklam filmi için tam 3 milyon lira aldı.

Sneijder in yerini anca anılar doldurur

fft16_mf3406411.Gif
fft16_mf3406399.Gif

Bu yoklukta açın cska ya itelediğimiz maçı sonrasında madrid macını ronaldoya dudaklarını ısırttıgımız macı sonra gelin buraya spalvis famara bilmem ne hayat cok acımasız.

Not : Spalvis cok iyi olur :D

''For anyone who doesn't know about Burak Yilmaz, this is a really good video. Most the goals are 2nd half of video.

https://www.youtube.com/watch?v=CWmW9-n7vkg

He's a proper goal scorer isnt it? Hope it happens.''

Yine West ham forumundan bir post.Adam 2006 yılında foruma üye yani 10 sezondur bu işin içinde o bile hasta olmuş helal be qrall videoların harbi iş yapıyor haha.

Muslera Eboue ye veriyordu eboue sağdan yardirip Melo ya veriyordu Melo Sneijder i buluyordu Sneijder adrese bir pas Drogba saliveriyordu kobrayi.
Nerden nereyeee.

Kewell nonda baros keita arda da bir baskaydi helede İliç

Orda karabük macında 2 numara ilkan abi izmirde bir araba yıkamacasında calısıyor.
Birgün ona sordum dedim abi bu Hagiyle Alex i kıyaslıyorlar sen ne diyorsun dedim bana böğle bir futbolcu yok dedi biz top oynayamıyorduk onu izliyorduk dedi ve beni sittiri cekerek yanından kovdu sakın bir daha böle sacma bir soru sorma dedi

Bu nedir arkadaş sakami allahın cingenesi flash TV asgari ücrete çalışıyordu şimdi neleri götürüyor program basida 50 bin euro aliyormus 3 saat yayin icib ah dünya adeletini...

Esra Erol'la Dünya Turu başlığıyla ekranlarda yayınlanan reklam filmi 45 saniye sürüyor.Makarna reklamında Esra Erol oğlu İdris Ali'yi de oynattı. İdris Ali reklam filminde 2 karede yer alıyor
Esra Erol oğlu İdris Ali ile birlikte oynadığı OBA makarnası reklam filmi için tam 3 milyon lira aldı.

gs trasnfer forumunda bile konuşulabildiğine göre parayı haketmiş esra erol demek ki.

Eskıden maçlarda hakemler çok ayak altinda geziyorlar mıs

Gıfe bakınca daha çok anlaşılıyor :)

gs trasnfer forumunda bile konuşulabildiğine göre parayı haketmiş esra erol demek ki.
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı dersen malum parti propagandası yaparsan heryerde konuşulursun. Hani H.Sukur neden bir kanalın poposu yetmiyor yayına çıkarmaya

Vay be Leicester Amartey'i almis daha yeni gördüm.

mac günü oyuncu gelmez herhalde :7

Allah`ım ne olur bu sefer gerçek olsun da bu yetenek fakiri,haysiyetsiz Burak'dan kurtulalım.

SM-G531F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer Burak giderse Ibrahimovic'i transfer etmiş kadar sevinirim.Son yıllarda yasadığım en büyük mutluluk olur benim icinbu herifin defolması.

SM-G531F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben dedim o ovdugunuz cakma tarrattorun bala sansa aldığı 4ncu yıldız bizi 4 yıl geriye götürecek diye. Musayit yerine soksun dedim diye de 10 gün myc yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt