Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun yazmistim bugun cikti.
Kopek ismarlama haber yaptiriyor.

Kendini bi halt saniyor.
Agiz dolusu sen kimsin LAN diye bagirasim var.

Kurtulamıyoruz adamdan ulan ben td olsam u21 e hapsederşm bunu ya git ya burda kal bak tıpış tıpış nasıl gidiyo

İkisi bi arada bi tuhaf geldi bana bi Pivot bi aguero tarzı bi adam daha iyi olur gibi :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen bitane bitirici famara tarzı Bitanede topu ayağına alınca stoperleri maymun edicek bi adam lazım maçın şekline göre değişir hangisi oynucak sa

Bu arada renktaşlar bence bizim Sinandsn en fazla burak olur gibime geliyor ağım şahım bi çalım özelliği yok sadece biraz çabuk oyun içinde

Bizde fransa lig 2 'den bi takıma çöksek iyi olur aslında çöplere vereceğimize bi takım alsaydık. Ünal aysal döneminde bi proje vardı unutuldu gitti sonra. .

evet Prandelli'ye 600 genc oyuncu bulunduğu 4 kulüp alacaktı vizyonlu başgan

Gizli güçler onu durdurmasaydi keşke....

Gökhan Töre Atletico haberleri Kolpa geldi bana abartılmış balonun teki gökhan çok düz bi adam Atletico gökhan'a vereceği paranın 4te 1 fiyatına daha iyi oyuncular bulur . Eğer doğru haberse yüz yılın kazığı olur :D

evet Prandelli'ye 600 genc oyuncu bulunduğu 4 kulüp alacaktı vizyonlu başgan

Gizli güçler onu durdurmasaydi keşke....
Ünal başkanın yanında futboldan anlayan birisi olsaydı hiç bu durumda olmazdık yiyici tayfanın gözü paramızdaydı sömürdü bizi komisyoncu pezolar .

Gökhan Töre Atletico haberleri Kolpa geldi bana abartılmış balonun teki gökhan çok düz bi adam Atletico gökhan'a vereceği paranın 4te 1 fiyatına daha iyi oyuncular bulur . Eğer doğru haberse yüz yılın kazığı olur :D

cok duz degil cok simarik

bu sene oguzhan sosa gomez falan parlayinca bu takimin yildizi benim havasina girdi

q7den daha egosit oldu

senol gunes de oynatmiyor toreyi bu yuzden

boyle bir beyinsiz oldugu icin yetenekli olmasina ragmen a.madridde is yapamaz

bu sene oguzhan sosa gomez falan parlayinca bu takimin yildizi benim havasina girdi

q7den daha egosit oldu

Öle ahım şahım bi çalım yeteneği yok en iyi hali budur gökhanın. Oğuzhan şımarmazsa euro 2016dan sonra Avrupanın yolunu tutabilir

Ünal başkanın yanında futboldan anlayan birisi olsaydı hiç bu durumda olmazdık yiyici tayfanın gözü paramızdaydı sömürdü bizi komisyoncu pezolar .

Gizli güçler engel olmasaydı şimdi 3 cl kupa kazanmış olurduk

Vizyonlu olduğumuz döneminde Nişantaşı'nın en pahalı restoranında yemek yiyebiliyorduk

Şimdi simit ve çayla idare ediyoruz

Böyle vizyonsuzluk kahrolsun

Gizli güçler engel olmasaydı şimdi 3 cl kupa kazanmış olurduk

Vizyonlu olduğumuz döneminde Nişantaşı'nın en pahalı restoranında yemek yiyebiliyorduk

Şimdi simit ve çayla idare ediyoruz

Böyle vizyonsuzluk kahrolsun
günaydın şükrüü

Liseli moruklar olduğu sürece belimizi dogrultamayız 2-3 sene işler çok iyi gidiyo sonra bi duraklama dönemi oluyo geriye doğru gidiyoruz derin Galatasaray'ın olduğuna inanmaya başladım artık

q7den daha egosit oldu

gökhan zaten bazı şeyleri hazmedemiyo 17milyon avro falan vermezler burak yılmaz haberide ısmarlama bence

Famara
Splavis
Kaputska
Helland
Benítez
Milik

Hadi bakalım

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt