Mustafa İnanır
Sarı Üye
- 22 Ocak 2016
- 245
- 0
- 376
İkisi bi arada bi tuhaf geldi bana bi Pivot bi aguero tarzı bi adam daha iyi olur gibisat burakı al spalvis ile famarayı işte
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisi bi arada bi tuhaf geldi bana bi Pivot bi aguero tarzı bi adam daha iyi olur gibisat burakı al spalvis ile famarayı işte
Dun yazmistim bugun cikti.
Kopek ismarlama haber yaptiriyor.
Kendini bi halt saniyor.
Agiz dolusu sen kimsin LAN diye bagirasim var.
İkisi bi arada bi tuhaf geldi bana bi Pivot bi aguero tarzı bi adam daha iyi olur gibi
Aynen banada ole geliye inşallah biz yanılırız.Bu arada renktaşlar bence bizim Sinandsn en fazla burak olur gibime geliyor ağım şahım bi çalım özelliği yok sadece biraz çabuk oyun içinde
Bizde fransa lig 2 'den bi takıma çöksek iyi olur aslında çöplere vereceğimize bi takım alsaydık. Ünal aysal döneminde bi proje vardı unutuldu gitti sonra. .
Ünal başkanın yanında futboldan anlayan birisi olsaydı hiç bu durumda olmazdık yiyici tayfanın gözü paramızdaydı sömürdü bizi komisyoncu pezolar .evet Prandelli'ye 600 genc oyuncu bulunduğu 4 kulüp alacaktı vizyonlu başgan
Gizli güçler onu durdurmasaydi keşke....
cok duz degil cok simarikGökhan Töre Atletico haberleri Kolpa geldi bana abartılmış balonun teki gökhan çok düz bi adam Atletico gökhan'a vereceği paranın 4te 1 fiyatına daha iyi oyuncular bulur . Eğer doğru haberse yüz yılın kazığı olur
Öle ahım şahım bi çalım yeteneği yok en iyi hali budur gökhanın. Oğuzhan şımarmazsa euro 2016dan sonra Avrupanın yolunu tutabilircok duz degil cok simarik
bu sene oguzhan sosa gomez falan parlayinca bu takimin yildizi benim havasina girdi
q7den daha egosit oldu
senol gunes de oynatmiyor toreyi bu yuzden
boyle bir beyinsiz oldugu icin yetenekli olmasina ragmen a.madridde is yapamaz
Ünal başkanın yanında futboldan anlayan birisi olsaydı hiç bu durumda olmazdık yiyici tayfanın gözü paramızdaydı sömürdü bizi komisyoncu pezolar .
haha var bişey sportif direktör olarak getirebiliriz hizaya gelirler belkiReise yakışmış![]()
Ya hic ugrasmasinlar bu adamla. Guney amerikadan kesfedip genc kimi cikarmisiz bugune kadar da bunu cikaricaz.
Biz Ardayi bile tu kaka deyip 12 milyona satmis kulubuz.
Alin iste bu Hellandi 2-3 milyona!
https://youtu.be/jcWCkxyJwQ8
gökhan zaten bazı şeyleri hazmedemiyo 17milyon avro falan vermezler burak yılmaz haberide ısmarlama bencecok duz degil cok simarik
bu sene oguzhan sosa gomez falan parlayinca bu takimin yildizi benim havasina girdi
q7den daha egosit oldu
senol gunes de oynatmiyor toreyi bu yuzden
boyle bir beyinsiz oldugu icin yetenekli olmasina ragmen a.madridde is yapamaz