Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallah bu sezon hep mavi forma giyiyorlardi. Sari lacivert demisken bak iki sezon önce oynadigim takimda formalar da sari-lacivertti. Bayagi bir makara yapti arkadaslar tüm sene boyunca sen Galatasarayli olarak nasil giyersin falan diye :D

a4a943d8bc9228fc13639d40f6b700e9.jpg

İçimizde hain var beyler. kanka senden de sogudum ya ben:D

burak yılmaz 5-6 sene sonra ntvsporda Galatasaray'a sallarken bjk sempatizanlığı yaparken,gitmesin diyenleri anacağız

hayirli ugurlu olsun bugun de forvet alamadi a***************************************************************** yonetimi ve liselileri

İçimizde hain var beyler. kanka senden de sogudum ya ben:D

Hadi lan ordan :D Hiyarlara karsi her sene oynadigimizda ya düz sari ya da düz lacivert forma giyiyorlardi ben oraya gittim serefsizler sari lacivert forma siparis vermisler.

Ilk gördügümde suratim bin karis olmustu. Neyse bir sene kaldim sonra takimi degistirdim, orada da düz siyah forma vardi :D

Son düzenleme:
Barça ya bak sen 25 yasindaki Angers de oynayan Marokkolu Romain Saïss i transfer ediyormuş

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, takım arkadaşı Mert Uygar Zeybek ile otomobiliyle seyir halindeyken Sancaktepe gişelerde silahlı saldırıya uğradı.*

Herif agir abdestsiz bilader

İyi yakalamissin harbiden ne lan bu tobe tobe

Spalvis sporting lisbona transfer oluyormuş. Bununda üstünü çizelim kim kaldı?

Son düzenleme:
AS Roma, Gervinho'yu satıyor. Milan'dan Stephan El Shaarawy'i alıyor. Kiralık + satın alma opsiyonlu. (Repubblica)
Sharavi bize olmazmı sol açığa çokmu balon bu adam

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt