Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yerli TD'lerin hepsinin seks kaseti var herhalde bu yerli yeteneksizlerde.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

artık yapılması gereken yapılmalı,gitmesi gerekenler gitmeli.kalan maçlarda selçuk-donk yerine batuhan,emre colak falan oynasın.forvete de altyapıdan bi genç koyarız.olur biter.heycan duyarız hiç olmazsa.

çok sıkıldım gerçekten,aynı şeyleri söylemekten.Allahım yardım et yarabbim ya.

Bu ne lan :asd22:

Tanju Çolak:Mustafa hocayı bu saatten sonra istifaya davet ediyorum..Bizim kanalın muhabirlerine sesleniyorum iletsinler..

2 yillik sozlesme imzaladilar ve omur boyu tatmin olacaklar..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adam net konuştu kızıyorsunuz asıl gidin umut taciri dursuna sallayın, net yapamıyoruz nokta diyemiyorlar, yalancılıkla yönetilen kulüp olduk.

Ben Denizli suclu demiyorumki...sadece eger adamsa istifa eder diyorum,biri bana söz verip tutmassa ben o kisiyi ciddiye almam,onun Elemani!!!! olarak calismam,denizlinin bir sözü vardi !!! Benim Oldugum yerde bir hedef olmali diye""" su an hedefsiz ve yalanci bir baskanin oldugu takimi calistiriyor,eger paraya tapmiyorsa hasa istifa etmeli.o zaman gözümüzde degeri yükselir...

Hakkımız helal olsun renktas. Linnesi oynatmayan burağı değilde takımın en iyilerinden olan sinani çıkaran denizliyi gondiklim

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir de 4 milyon euro para alacak. Bütün komisyoncu çöreklenmiş asırlık camianın anasını belliyorlar, biz de taraftar olarak uzaktan öyle izliyoruz. bu adi liseli fosillerin hegemonyası kırılmadıkça bu kısır döngü devam eder.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ne lanet gün ya topunuzun gelmisini gecmisini ... buragi da bi tarafina monte et denizli

Hayatimda dursun kadar zavalli bi insan görmedim.Dursun kadar beceriksiz,capsiz bir insan daha yok dunyada

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak takimi baltaliyor resmen

Sent from my HTC One using Tapatalk

Mehmet Topuz u almalıyız acilen

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Ne dedik, bu Dursun'dan transfer bekleyen en kibar tabirle saftir. Yapacagi tek transfer Donk gibi komisyon transferidir. Biz gelecek 3-4 seneyi unutalim. Bunda en buyuk pay Dursun ve Hamza'ya destek cikan taraftardir.

15 yıldır iyi yönetim falan gelmedi de bu kadar yalan söyleyeni de gelmedi.

Ben Denizli suclu demiyorumki...sadece eger adamsa istifa eder diyorum,biri bana söz verip tutmassa ben o kisiyi ciddiye almam,onun Elemani!!!! olarak calismam,denizlinin bir sözü vardi !!! Benim Oldugum yerde bir hedef olmali diye""" su an hedefsiz ve yalanci bir baskanin oldugu takimi calistiriyor,eger paraya tapmiyorsa hasa istifa etmeli.o zaman gözümüzde degeri yükselir...
Şeref yok işte başımızdakinde, hocayıda kandırmışlar herif 20 milyondan fazla olan bir kitleye üfürüyor yarı uykuda gezen denizliyimi yiyemeyecek

Önceden istemezdim ama Muslera ve Sneijder çekin gidin kurtarın bu mallardan kendinizi..

Yazıklar olsun..

Yatsınlar kalksınlar Türkiye'deki en basiretsiz en yalaka en şakşakcı taraftarlarımız İstanbul'da..

Arena'ya giden burak'ı umut'u alkışlayan şakşakcılar siz taraftarlarımızın yüz karasısınız..

Semih Kaya: "Yabancı sınırını İtalya gibi yapsınlar, 1 tane yeter"
Olcan Adın: "3 tane yapsınlar, ama 3 bile fazla"
Takimin Anasini bellediniz lan..yerli mali yurdun mali......

Transfer yapmayacaklarina göre konuyu kapatalim bence millet bosuna sövüp ceza almasin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt