Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
artık yapılması gereken yapılmalı,gitmesi gerekenler gitmeli.kalan maçlarda selçuk-donk yerine batuhan,emre colak falan oynasın.forvete de altyapıdan bi genç koyarız.olur biter.heycan duyarız hiç olmazsa.
çok sıkıldım gerçekten,aynı şeyleri söylemekten.Allahım yardım et yarabbim ya.
Asil felaket seneye.Transfer yasagi gelirse bu kadro seneye kume duserilk 4 bile imkansız artık bence
Adam net konuştu kızıyorsunuz asıl gidin umut taciri dursuna sallayın, net yapamıyoruz nokta diyemiyorlar, yalancılıkla yönetilen kulüp olduk.
Hakkımız helal olsun renktas. Linnesi oynatmayan burağı değilde takımın en iyilerinden olan sinani çıkaran denizliyi gondiklim
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yalnız Mustafa inanın Hamza kadar bilee taktik teknik bilmiyor. Sahaya 11 dam çıkarıyor hiç bir organizasyon yok. Sakatlık olmasa oyuncu değiştirmiyor.
Ya bi git ne hamzasi akşam akşam bos yapma millet zaten gerginHamzayı mumla arayacağız mum. Ben dengetora sahip çıkalım daha iyisi gelmez bu yönetimle derken laf ediyordunuz. İşte sonuç ortada.
Şeref yok işte başımızdakinde, hocayıda kandırmışlar herif 20 milyondan fazla olan bir kitleye üfürüyor yarı uykuda gezen denizliyimi yiyemeyecekBen Denizli suclu demiyorumki...sadece eger adamsa istifa eder diyorum,biri bana söz verip tutmassa ben o kisiyi ciddiye almam,onun Elemani!!!! olarak calismam,denizlinin bir sözü vardi !!! Benim Oldugum yerde bir hedef olmali diye""" su an hedefsiz ve yalanci bir baskanin oldugu takimi calistiriyor,eger paraya tapmiyorsa hasa istifa etmeli.o zaman gözümüzde degeri yükselir...