Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne dedik, bu Dursun'dan transfer bekleyen en kibar tabirle saftir. Yapacagi tek transfer Donk gibi komisyon transferidir. Biz gelecek 3-4 seneyi unutalim. Bunda en buyuk pay Dursun ve Hamza'ya destek cikan taraftardir.
Hamzaya destek çıkmak gerekiyordu çünkü bu yönetim giden hiçbir elemanın yerine daha iyisini getirebilecek bir yönetim değil. Dengetor iyi olduğu için değil yerine daha iyisi gelmeyeceği için sahip çıkmamız gerekiyordu.

YERLI OLARAK SADECE ALT YAPIDAN OYUNCU OYNATIN (sinan haric)

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vay be hamzacilar forumu esir almış ne dönek insanlar var burda

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Şeref yok işte başımızdakinde, hocayıda kandırmışlar herif 20 milyondan fazla olan bir kitleye üfürüyor yarı uykuda gezen denizliyimi yiyemeyecek

Ya bu capsiz baskan nerde oturuyor arkadas??? gidip tekme tokat dalicam kendimi feda edicem anasini satyim....yatar cikarim renkdaslarim bana bakar cezaevinde...

Hala utanmadan hamza diyorsunuz yuh ya ! hamzaniz batsin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lazio bize iyi döser

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Umut Burak Hamit Sabri gibi boş heriflere bu kadar milyonları saçtığımız için ceza alıyoruz uefadan hala Burak'ın gitmesine sıcak bakmam diyor ya

Tam bir salaklık örneği
Umut ve Burak o kadar para alıyor neye yarıyorlar ulan

Denizli sen de defol git bir an önce şu takım ne zaman düzgün yönetilecek be kardesim

3-5 sene kendine gelmez bu takım komple yenilemek şart gönderilmeyecek oyuncu yok kadroda bana göre alayı gitsin

2011 yılından beri aşağı yukarı aynı kadro devam ediyor yenileme vakti geldi.

Ama bu operasyonu Dursun ve Denizli yapmazsa çok çok iyi olur

Madem battik herkesi satın paf takımı ile çıkalım gelen para ile de paf takımını kariya goturun

Dalga geçiliyor taraftarla..
134 milyon zarar eden kulübü yönetenler, UEFA'dan ceza geleceğini kestiremeyecek kadar salak mı da 5 transfer vaadi verildi?
Dursun daha dün çıkıp transferleri yine yapacağız dememiş miydi, Denizli neden UEFA meselesi patlak verince transferden vazgeçtik diyor?
Tam bir sirk gibi kulüp. Kimin ne dediği, ne yaptığı belirsiz!

Ne hamzası kardeşim bunlar hamzanin eseri o çapsızın adı gecmesin artık burda

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana ne diyon allah belasını versin hepsinin hamza şerefsizi yüzünden bu haala geldik.

Daha bunun Lazio su var boru gibi boru gibi

ulan oruspu çocukları şu taraftara yazık be
allah belasını versin galatasarayı bu hale getirenlerin
oyun namına hiçbirşey yok en ufak bir başarı yok şampiyonluk zaten gitmişti 2.likde gitti bana göre ilk 4 çok zor bu sene böyle giderse
bundan sonra taraftar ayağa kalksın basılsın flarya tesisleri dursunu ateşe verin
bu şerefsiz gavat anca otel yönetebilr asırlık kulübü yönetmek ne haddine galatasaray tarihinin demiyorum bak türk spor tarihinin açık ara en kötü yöneticisi eğer azıcık bir şefer varsa içinde istifa eder taraftar baskı yapsın bunun için valla bu şerefsiz adamlarını alıpda giderse yüzyılın transferi olur diyorum size

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt