Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.757
- 14.955
- 1.498
Allah bir türlü belasını versin bunların
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamzaya destek çıkmak gerekiyordu çünkü bu yönetim giden hiçbir elemanın yerine daha iyisini getirebilecek bir yönetim değil. Dengetor iyi olduğu için değil yerine daha iyisi gelmeyeceği için sahip çıkmamız gerekiyordu.Ne dedik, bu Dursun'dan transfer bekleyen en kibar tabirle saftir. Yapacagi tek transfer Donk gibi komisyon transferidir. Biz gelecek 3-4 seneyi unutalim. Bunda en buyuk pay Dursun ve Hamza'ya destek cikan taraftardir.
ne Hamzaaı kardeş Allah aşkına kadro zaten o yetersizin kadrosuHamzayı mumla arayacağız mum. Ben dengetora sahip çıkalım daha iyisi gelmez bu yönetimle derken laf ediyordunuz. İşte sonuç ortada.
Hamzayı mumla arayacağız mum. Ben dengetora sahip çıkalım daha iyisi gelmez bu yönetimle derken laf ediyordunuz. İşte sonuç ortada.
Şeref yok işte başımızdakinde, hocayıda kandırmışlar herif 20 milyondan fazla olan bir kitleye üfürüyor yarı uykuda gezen denizliyimi yiyemeyecek
Ne hamzası kardeşim bunlar hamzanin eseri o çapsızın adı gecmesin artık burdaYa bi git ne hamzasi akşam akşam bos yapma millet zaten gergin
Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
Lazio bize iyi döser
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Bana ne diyon allah belasını versin hepsinin hamza şerefsizi yüzünden bu haala geldik.Ne hamzası kardeşim bunlar hamzanin eseri o çapsızın adı gecmesin artık burda
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi