Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu fosil iki gün önce toplantıda karar aldık , transfer yapmamayı diyor. Peki düzenbaz , pisuvarcı durson niye çıkıp yapacağız diyorsun. Lan sana küfür etmeye değmez Şerefsiz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aldiklari milyon dolarlik ihaleler,komisyonlar yetmiyormus gibi garibanin uc kurusuna bile goz dikmis serefsizler

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam kar kış demeden maça geliyor maaşını bilete mi yatırsın haydi 4*4lük oyna taraftara mükemmel maç izlettir şanlı gs taraftarı 130 değil 1300 verir gelir ama şu oynanan futbola 5 kuruş verilip izlenmez

Burak Yılmaz: "Galatasaray'daki geleceğim 2-3 gün içinde belli olacak

Burak Yılmaz: "Galatasaray'daki geleceğim 2-3 gün içinde belli olacak

Alahını seven varsa yüklensinler şuna havaalanında twitir da.. yetti arkadaş vallahi billahi yetti artık..

Bakın bigün biri buna dalar sonunda hiç kimselerin istemediği şeyler olacak ...

Galatasaray taraftarı çok sabırlıdır ama hiçbirine benzemez..

galliani: G.Saray adriano'yu istedi fakat satmak gibi bir düşüncemiz yok Ahaber

Remy - kira
Carrililo
De Jong
Mexes

4 oyuncuyu alin sezon sonuna kadar susacam

Takıma kanat ve forvet almayan, ön liberoya Donk vasatını alan haindir. Hamza hainin bayrak taşıyanı şeref yoksunudur.

Yemin ediyorum sneijdere üzüldüğüm kadar hicbiseye uzulmedim ya adam en sonunda sikicem oynucaniz topu deyip gitcek kal bile diyemiycez ya

Alahını seven varsa yüklensinler şuna havaalanında twitir da.. yetti arkadaş vallahi billahi yetti artık..

Bakın bigün biri buna dalar sonunda hiç kimselerin istemediği şeyler olacak ...

Galatasaray taraftarı çok sabırlıdır ama hiçbirine benzemez..
gitsinde gitsinde futbolcu olmadığını anlasın premier ligde gidişi olsunda gsa dönüşü olmaz inşallahhh

ne güzel nöbetler gördü bu gözler , sabahın 5ine kadar forumda ayakta 3-5 kişi kalana kadar..

gecenin en soğuk en karanlık anında KaP'ta açıklama ile sevinç de yaşadık, hayal kırıklıkları da..

ama artık ben tükendim..

2017'de görüşürüz.

inşallah..

abi sıfırdan başlamak lazım her şeye.

muslera ,sneijder dahil para eden her futbolcu satılmalı genç,yetenekli ve başarıya aç bir kadro kurulmalı.

gitti arkadaşlar kesin. maçtan gelmekteyim ve istanbuldan gelen arkadaşlarıyla aynı yerde maç izledik ve satıldığını söyledi. kendisi çok yıpranmış ve geçen hafta ki ıslıklanma işiyle noktayı koymuş.
(araztotales - 23 ocak 2016 21:45

gssözlükten bir yorum inşallah doğrudur

Bu fosil iki gün önce toplantıda karar aldık , transfer yapmamayı diyor. Peki düzenbaz , pisuvarcı durson niye çıkıp yapacağız diyorsun. Lan sana küfür etmeye değmez Şerefsiz

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sevgili renktaşım, ben sana demiştim negatiflik değil maalesef tecrübe diye değil mi? Bu dursun gelmiş geçmiş en yalancı başkan bu ite güvenilmez. Allah bilir 1+1 bile yalandır bu ceza alacak dediyse tebrik bile alabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt