Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan hakikaten takımda dinamizm diye bir şey kalmamış. Gençlerden kurun bir kadro artık. Varsın tecrübe olmasın arkadaş, 30 yaşındaki Donk'la mı sağlanacak bu dinamizm ve gençleşme?

bu ne laan bitti herşey 1 maçta

uefadan dolayi transfer yapmayan orman cocugu dursun

sene sonu transfer yasagi veya avrupa ligi cezasi gelsin de ceddinin annesinden baslayayim kufure

bu kötü sezonu avantaja çevirebiliriz takımdaki ruhsuzları göndermek taraftarın elinde ama muhakkak ilk 4 te olmalıyız ki cezamızı çekelim

Sinir krizi geçiriyorum maçtan beri ulan şu gençlere bari şans verilsin sıkıldım emekliye çöplerden

6 ay sonra sözlesmesi bitecek olan adama 2.5m avro veren adam maddi sorunlardan bahsetmesin.

Son düzenleme:
Eğerki mustafa denizli burakı 7-10 arasi bonservis geldigi halde sattirmazsa Galatasaray`a hayatinin kazığıni atip hainligini deklare etmis olur

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Şaka gibi Sabri Hamit sezon sonu sözleşmesi bitip gidince bütçede 4.5 m Euro açılacak 5 kuruş etmezler aldıkları paraya bak

Sercan saraer vardı bir ara. Zaplarken alman spor tv sinde şimdi hazırlık maçında gördüm.
Fortuna 95 e kadar düşmüş be. Türkiye de büyük takımlarda oynamam şimdilik dersin böyle amatöre boylarsın

burak transfer haberleri yüzde 90 yalan,tam bir alavere dalavere dönüyor güya burağı değere bindirecekler bu operasyonun en büyük ayaklarından biriside bunağın burağı bırakmam ayağıdır..

Sercan saraer vardı bir ara. Zaplarken alman spor tv sinde şimdi hazırlık maçında gördüm.
Fortuna 95 e kadar düşmüş be. Türkiye de büyük takımlarda oynamam şimdilik dersin böyle amatöre boylarsın

bir kaç ay önce B. Özbeki de 2. Bundesliga takimlarindan birisinde gördüm

Dursunun da hamzaninda denizlininde o scout ekinininde
Sahada olu gibi gezinen mallarinda analari bacilari onlara havale ediyorum
Boyle baskan mi olur la konusurken aciyorum
Teknik adam mi la bunlar bizim goremedigimiz ne goruyorlar sabride umutta burakta olcanda
Scoutmus lan bunlar buyuk kuluplerde oynayan oyuncular haricinde isim biliyorsa ben neyim
Sinirden bu gece nasil uyuyacaz biz.
Store dan aldigim ve bana hediye alinan urunlerin her kurusu haram olsun bunlara

Forumdan 7+7 yönetim kurulu çıkarsak vallahi de billahi de gelecek sezon cezayı almayız ve çok daha iyi kadro kurarız. Çok geçmeden de kupalarda derece yaparız.

Yeni 2010-2011 sezonumuz hayırlı olsun. Emeği geçenlerin ..........................................................................................................................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt