Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CZb-FWaUcAEBmJ4.jpg:large

Carrillo, Kaliniç, Flamini, Alex.

Bu 4 oyuncu arti Grosskreutzi zamaninda alsaydik şuan lider olup CL maçimiza hazirlaniyorduk

Kendisininoglu mevcut kalitesizlikte büyük payi var

bunaklar gidene kadar huzur yok,büyük Galatasaray taraftarı bütün bunakları kovana kadar huzur yok.

Bu saatten sonra uzatmanın anlamı yok ligde bitti madem Sabri, Burak, Umut gibiler gönder gerekirse Volkan Pala fln oynasın

benim korkum simdi fatih terim sesleri yine yukselmeye baslar yonetime muhalif eski kafa dinazorlardan....... aman diyim sakina sakin boyle bir hata yapmasinlar!!

Fatih Terim falan donmez.

Korktugunuz seye bak, Terim'i ben de sevmem, ama donmesi kotu olmaz.

Lucescu ayrılacağım mı demişti geçenlerde sene sonunda? O gelsin bari

Ortada henüz verilmiş bir ceza felan yok

Sen çıkıp böyle bir durumu aylardır öngörüyorduk diyorsun

Devre arası yeniden yapılanacağız diyosun hocan budamalardan bahsediyor atıyor tutuyor

E böyle bir ceza olabileceğini öngörüyosan niye transferden felan bahsediyosun

Kaldı ki henüz ceza felan ortada yokken bunu transfer yapmamak için bahane olarak kullanıyorsun

Hadi onu da geçtim

Bu uefa mevzusunda elini güçlendirmek için bu transfer zamanı bulunmaz bir fırsat

Hazır teklif olduğunu da söylüyorsunuz

Sat çok kazanan oyuncunu zaten taraftar da bunu bekliyor

Al daha az maliyetli bir genç

Hem takım gençleşsin hem maliyet düşsün nasılsa sezon bitmiş

Taraftar da memnun olur Burak illetinden kurtulur, Uefaya bak pahalı oyuncularımızı satıyoruz ayağı çekersin, hem de en golcü oyunucumuzu yokluktan saatık diyerek zor zamanlarda mağduru oynarsın

Yani anlamıyorum böyle bir ceza olayından haberiniz varsa ne diye 10 oyuncu alıp yapılanacağız diyorsunuz

Ceza felan da verilmedi yani değişen bişey de yok

Yine taraftarı aptal yerine koyacak açıklamalar felan

Bir çocuğa ya da bir arkadaşınıza sürekli sen salaksın sen salaksın dersiniz ses etmez ama en sonunda gelip sandalyeyi kafanıza geçirir ya

İşte siz de bu taraftarı sürekli salak yerine koyuyorsunuz ama en sonunda gelip o floryayı kafanıza geçirecekler

Zamaninda anlamaliydi su capulcu su serefsiz su vasifsiz elemanin ne oldugunu. Gecen seneki sampiyonlugun ardindan kendisi sampiyon yapmis gibi hava atamasi yokmuydu.

Ulan lanet gelsin senin geldigin gune lanet gelsin sana oy verenlere. O liseninde o icerdeki itlerinde Allah belasini versin. Koskoca takimi ne halle getirdiniz. Galatasaray gibi camia iki tane pusta esir kaldi, selcuk ile burak bu takimin agzina sican iki adamdir. Ulan Allahiniz yokmu sizin utanmaz serefsizler. Biz bu takimi kumeye dusse yine tutariz ama sizin yaptiginiz sacmaliklar, yalanlar bizim camiayi maf etti.

Acilen devrim yapmamiz gerekiyor. Galatasarayimizi bu burjuvadan su ust sinif dinazorlardan kurtarmamiz gerekiyor. Galatasaray kimsenin oyuncagi olamayacak kadar yuce bir kurulusdur.

Bundan sonra dursunu, liseyi, inan kiraci, selcugu, buragi yada herhangi bir capsiz futbolcuyu savunani gorursem anasina bacisina saydirim.

Bu arada ultraslan denen kurulus sizinde Allah belanizi versin parali kopekler. Alpaslan Dikmen olacakti simdi millet gorecekti Galatasaray taraftarinin gercek gucunu. Bu seref yoksunlari bedava billet icin namusunu satacak insanlardir.

Kufur etmiyecem cunku degmez bu itlere!

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Son düzenleme:
YA HU bu koskoca Galatasaray geyiğinden artık yıldık ulan. Şöyle büyük camiayız, böyle büyük bir kulübüz, efenim biz var ya uçuyorduk da bilmem ne. Anasını sattığımın kulübünde ben anlayamadım menajer oyunu mu dönüyor, başkanlar para mı yiyor ne oluyor ama, bize gelen oyuncunun maaşı 1.000.000 € (Bir milyon euro)'dan başlıyor. Biz bir futbolcu kör, topal, 45 yaşında da olsa en aşağı bir milyon veriyoruz. Bonservislerine de bir o kadar veriyoruz, KOCCAMAN CAMİA olarak en son adam gibi bonservis aldığımız oyuncumuz Arda, ondan da doğru dürüst bir şey kazanamadık. Ulan bu kulüp emeklinin, itin, çakalın köşeyi dönmesi için mi icat edildi. UEFA gelmiş mali hesaplarını inceliyor, ceza vereceğini açıklıyor. Sen Donk'u alıyorsun, eski kulübünde aldığının iki katı maaş veriyorsun. Be adamlar siz mal mısınız, siz kör müsünüz, siz hesap mı bilmiyorsunuz ? Nedir yani.

Yeter ulan, vallahi yeter. Mustafa Denizli bile Mourinho parası alıyor ************** yerinde, mecbur muyuz kardeşim biz bu mallıkları izlemeye? Ben artık tahammül edemiyorum, ben yönetsem daha iyi yönetirim lan. BJK Boyko'ya 1.000.000 € veriyor herifin futbolculuk meziyetleri Burak'tan vesaire kat kat üstündür, Muslera'ya yakın bir kaleci piyasası var, biz Cenk'e o parayı veriyoruz neredeyse lan. Cenk kim? Nedir abi Cenk, Kupada kalecilik bende yaparım para da almam anasını satayım.

Bu kulübe aklı olan birileri başkan olmadıkça,
Burak, Selçuk, Olcan, Umut, Hamit, Semih, Sabri, Cenk, Yasin, Jem,(adını unuttuğum varsa onları da sayın o kadar dangalak topçu var ki kadroda insan bir çırpıda sayamıyor) gönderilmedikçe,
Eldeki yabancılarla tekrar masaya oturulup durum açıklanıp indirim alınmadıkça,
Eli yüzü düzgün, mantıklı ve gelecek vaadeden bir yabancı teknik direktör ve profesyonel alt yapı ekibi+ scout ekibi getirilip transferlerde ki yönetim dahli yok edilmedikçe,
BU-KU-LÜP-TEN-HİÇ-BİR-ŞEY OL-MAZ
(Ha sorunlar şirket bazında bu saydıklarımla da çözülmez, mesela hiçbir boka yaramayan bir televizyon kanalı ve bakkal dükkanından beter yönetilen bir store var, mesela şirkete eleman alımlarında işleyen liseli/torpil çarkı var, mesela yönetim kurullarına futbol veya herhangi bir sporla yakından uzaktan alakası olmayan adam doldurma sorunsalı var, var oğlu var ama en azından sportif kısma bu şekilde çözüm getirilebilir...)

Icimden öyle küfürler geciyorki bilemezsiniz..Neyse,susmak en iyisi..

Erman Toroğlu: "G.Saraylı futbolcular Özbek'e Melo hırslı oynayıp tribünlere oynuyor onun için takımda istemiyoruz Melo'yu demiş. "

:asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt