YA HU bu koskoca Galatasaray geyiğinden artık yıldık ulan. Şöyle büyük camiayız, böyle büyük bir kulübüz, efenim biz var ya uçuyorduk da bilmem ne. Anasını sattığımın kulübünde ben anlayamadım menajer oyunu mu dönüyor, başkanlar para mı yiyor ne oluyor ama, bize gelen oyuncunun maaşı 1.000.000 € (Bir milyon euro)'dan başlıyor. Biz bir futbolcu kör, topal, 45 yaşında da olsa en aşağı bir milyon veriyoruz. Bonservislerine de bir o kadar veriyoruz, KOCCAMAN CAMİA olarak en son adam gibi bonservis aldığımız oyuncumuz Arda, ondan da doğru dürüst bir şey kazanamadık. Ulan bu kulüp emeklinin, itin, çakalın köşeyi dönmesi için mi icat edildi. UEFA gelmiş mali hesaplarını inceliyor, ceza vereceğini açıklıyor. Sen Donk'u alıyorsun, eski kulübünde aldığının iki katı maaş veriyorsun. Be adamlar siz mal mısınız, siz kör müsünüz, siz hesap mı bilmiyorsunuz ? Nedir yani.
Yeter ulan, vallahi yeter. Mustafa Denizli bile Mourinho parası alıyor ************** yerinde, mecbur muyuz kardeşim biz bu mallıkları izlemeye? Ben artık tahammül edemiyorum, ben yönetsem daha iyi yönetirim lan. BJK Boyko'ya 1.000.000 € veriyor herifin futbolculuk meziyetleri Burak'tan vesaire kat kat üstündür, Muslera'ya yakın bir kaleci piyasası var, biz Cenk'e o parayı veriyoruz neredeyse lan. Cenk kim? Nedir abi Cenk, Kupada kalecilik bende yaparım para da almam anasını satayım.
Bu kulübe aklı olan birileri başkan olmadıkça,
Burak, Selçuk, Olcan, Umut, Hamit, Semih, Sabri, Cenk, Yasin, Jem,(adını unuttuğum varsa onları da sayın o kadar dangalak topçu var ki kadroda insan bir çırpıda sayamıyor) gönderilmedikçe,
Eldeki yabancılarla tekrar masaya oturulup durum açıklanıp indirim alınmadıkça,
Eli yüzü düzgün, mantıklı ve gelecek vaadeden bir yabancı teknik direktör ve profesyonel alt yapı ekibi+ scout ekibi getirilip transferlerde ki yönetim dahli yok edilmedikçe,
BU-KU-LÜP-TEN-HİÇ-BİR-ŞEY OL-MAZ
(Ha sorunlar şirket bazında bu saydıklarımla da çözülmez, mesela hiçbir boka yaramayan bir televizyon kanalı ve bakkal dükkanından beter yönetilen bir store var, mesela şirkete eleman alımlarında işleyen liseli/torpil çarkı var, mesela yönetim kurullarına futbol veya herhangi bir sporla yakından uzaktan alakası olmayan adam doldurma sorunsalı var, var oğlu var ama en azından sportif kısma bu şekilde çözüm getirilebilir...)