Burası tartışma platformu değil mi arkadaşım sen hangi hakla benim görüşümü küçümsüyosun, aklınca çıkarım yapıp dengeci diye fişliyosun. Önce bi saygı duy farklı görüşlere. Adam gibi fikrini söyle katılmadığın yeri söyle, mantıklıysa alırım ben onu zaten raad ol akıl vermene gerek yok yani.Böyle sacmalik mi olur? Ulan taraftarlar bu olaylardan ders cikarir diyorum kendime ama göründügü gibi daha geriye gidiyor. Simdi de denge mentalitesini savunan cikti basimiza.
Mali düzen ve denge dedigin olay herkesin ayni paraya oynamasi degil, hakettigi paraya oynamasidir. Bunu kafaniza sokun artik.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Ücretlerde indirimi kastediyorum ben en iyi oyuncun 2'ye düştüğü zaman Sabri de 1,6 alsın demiyorum. Benim dediğim şey üst sınır. Üst sınır aşağı çekilsin. Hak eden o üst sınırı alır. Bu 2 olmaz da 2,5 olur.
Senin dediğin gbi hak edenin hak ettiğini aldığı maaşta da takımda bu kadar uçuk kalite farkı olmaması lazım bence. Yoksa çıkar Burakla Selçuk iki maç iyi oynar, Sneijder kadar bizim de hakkımız var bu takımda der onun maaşa yaklaşır. Ve ya her ne kadar hak etse de Muslera yeni sözleşme imzaladıktan sonra dünyanın en çok kazanan ilk 10 kalecisinden olur. Ortalama maaş artar. Olcan Tarık gibi çöpler gelir sana kapıyı 1,5-2den açar.
D5803 cihazımdan gönderildi