Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle sacmalik mi olur? Ulan taraftarlar bu olaylardan ders cikarir diyorum kendime ama göründügü gibi daha geriye gidiyor. Simdi de denge mentalitesini savunan cikti basimiza.

Mali düzen ve denge dedigin olay herkesin ayni paraya oynamasi degil, hakettigi paraya oynamasidir. Bunu kafaniza sokun artik.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Burası tartışma platformu değil mi arkadaşım sen hangi hakla benim görüşümü küçümsüyosun, aklınca çıkarım yapıp dengeci diye fişliyosun. Önce bi saygı duy farklı görüşlere. Adam gibi fikrini söyle katılmadığın yeri söyle, mantıklıysa alırım ben onu zaten raad ol akıl vermene gerek yok yani.

Ücretlerde indirimi kastediyorum ben en iyi oyuncun 2'ye düştüğü zaman Sabri de 1,6 alsın demiyorum. Benim dediğim şey üst sınır. Üst sınır aşağı çekilsin. Hak eden o üst sınırı alır. Bu 2 olmaz da 2,5 olur.

Senin dediğin gbi hak edenin hak ettiğini aldığı maaşta da takımda bu kadar uçuk kalite farkı olmaması lazım bence. Yoksa çıkar Burakla Selçuk iki maç iyi oynar, Sneijder kadar bizim de hakkımız var bu takımda der onun maaşa yaklaşır. Ve ya her ne kadar hak etse de Muslera yeni sözleşme imzaladıktan sonra dünyanın en çok kazanan ilk 10 kalecisinden olur. Ortalama maaş artar. Olcan Tarık gibi çöpler gelir sana kapıyı 1,5-2den açar.

D5803 cihazımdan gönderildi

Dursun baska konusuyor Denizli baska konusuyor Nasuhi baska konusuyor.Dursun transfer yapacagiz diyor,Denizli yapmayacagiz diyor,Nasuhi transfer yasagi alabiliriz 1,2 oyuncu almamız lazım diyor.Herkes birbirinden bagimsiz.Bu ekip nasıl basarılı olabilir?

Bir kere biraz kafa olsa taraftarı kazanman gerektiginin bilincinde olursun.Taraftar usandı artık Sabri'yi Umut'u Burak'ı izlemekten.Basmıyor mu yahu kafanız.Yeni bir heyecan istiyor insanlar.Kimse yıldız beklemiyor.Yap 2-3 scout transferi,cek taraftarı stada.Taraftarsız bu takımın ayakta durma sansı yok.Böyle transfer yapmayacagiz,Burak evladımız Sabri evladımız diyerek taraftarı daha da kacırıyorsunuz haberiniz yok.2 senedir stada gitmiyorum,Digitürk'ü sezon bası iptal ettim.Ne forma ne anahtarlık hicbir sey almıyorum ki ben 2002-03'ten beri kombine alan,Olimpiyat'ta kar kıs takımın pesinden giden taraftardım.

Galatasaray'da yeni bir yapı sart.Takım halka acilmali.İhtiyar heyeti oldugu müddet takım bi ileri iki geri gitmeye devam edecek.Artık Galatasaray'ın genc beyinlere ihtiyacı var.Galatasaray'ın büyümesinden korkan bunak takımı geriye cekilmeli.

kadromuz nekadar lesh ise yöneticilerimiz de bir okadar lesh tencere yuvarlanmis kapagini bulmus misali

kesinlikle bu dinazorus pilavikuslar olduğu müddetçe zengin Galatasaray aşıkları kulübe üye yapılmadığı sürece biz bu sıkıntıları daha çok yaşarız Anadolu topçusu alarak hedeflerine ulaşamazsın kulübe en kısa sürede en az 100 milyon Euro kaynak yaratılamazsa x senelik bu çile bitsin artık bu sene şarkısını yine söylemeye başlarız :(

Aynen renktas katılıyorum sana herkes hakettiği kadar kazanır. Futbolcu satıp işlerin düzelecegini sananlara da gülüyorum kendinizi avutuyosunuz . Bütün futbolcularını sat hiç futbolcu kalmasın takımda yine işler düzelmez bi kere girdi artık

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elbette herkes hak ettiğini kazanır ama burası Türkiye. Aynı kademede çalışan bi grubun içinde bile en iyisi diğerlerinden aşırı uçuk bi maaş almaz. Olması durumunda aynı kademede hak etmeyenlerin maaşları da ister istemez artar. Futbolda en üst kademe yıldız oyuncu. Yine bir Türkiye klasiği 3 maç iyi oynayan yıldız olur. Ya gider Selçuk Burak gibi asıl yıldızların kontratını gösterip zam alır ondan sonra klübe kene gibi yapışır. Ya da Yasin gibi alamasa da çıkar orda burda konuşur surat asar, en kötü yav..k basın deşer. Maaş üst sınırı düzenlenmesi gerekli benim görüşüm.

Son düzenleme:
Elbette herkes hak ettiğini kazanır ama burası Türkiye. Aynı kademede çalışan bi grubun içinde bile en iyisi diğerlerinden aşırı uçuk bi maaş almaz. Olması durumunda aynı kademede hak etmeyenlerin maaşları da ister istemez artar. Futbolda en üst kademe yıldız oyuncu. Yine bir Türkiye klasiği 3 maç iyi oynayan yıldız olur. Ya gider Selçuk Burak gibi asıl yıldızların kontratını gösterip zam alır ondan sonra klübe kene gibi yapışır. Ya da Yasin gibi alamasa da çıkar orda burda konuşur surat asar, en kötü yav..k basın deşer. Maaş üst sınırı gerekli bişey benim görüşüm.

Sonuna kadar katılıyorum maaş ust sınırı olması lazım ama suan öncelik bu değil bunun çok önceden yapılması lazımdı bu bizi kurtarmaz. Riva Galatasaray adası vs değerlerin kiralanması lazım başka kurtuluşumuz yok. Transfer muhabbetine gelincede inşallah transfer yapmama gibi bi düşünce olmaz bu bizim için intihar olur bu sene zaten gitti önemli olan ileriyi düşünmek takımın yaş ortalaması yüksek çöplerden kurtulup mumkunse forvet libero kanat sol bek stoper şart takımın her yeri defolu 1-2 transferle hiç bişe değişmez.

Dursun baska konusuyor Denizli baska konusuyor Nasuhi baska konusuyor.Dursun transfer yapacagiz diyor,Denizli yapmayacagiz diyor,Nasuhi transfer yasagi alabiliriz 1,2 oyuncu almamız lazım diyor.Herkes birbirinden bagimsiz.Bu ekip nasıl basarılı olabilir?

Bir kere biraz kafa olsa taraftarı kazanman gerektiginin bilincinde olursun.Taraftar usandı artık Sabri'yi Umut'u Burak'ı izlemekten.Basmıyor mu yahu kafanız.Yeni bir heyecan istiyor insanlar.Kimse yıldız beklemiyor.Yap 2-3 scout transferi,cek taraftarı stada.Taraftarsız bu takımın ayakta durma sansı yok.Böyle transfer yapmayacagiz,Burak evladımız Sabri evladımız diyerek taraftarı daha da kacırıyorsunuz haberiniz yok.2 senedir stada gitmiyorum,Digitürk'ü sezon bası iptal ettim.Ne forma ne anahtarlık hicbir sey almıyorum ki ben 2002-03'ten beri kombine alan,Olimpiyat'ta kar kıs takımın pesinden giden taraftardım.

Galatasaray'da yeni bir yapı sart.Takım halka acilmali.İhtiyar heyeti oldugu müddet takım bi ileri iki geri gitmeye devam edecek.Artık Galatasaray'ın genc beyinlere ihtiyacı var.Galatasaray'ın büyümesinden korkan bunak takımı geriye cekilmeli.

Düşüncelerinize katılıyorum
Yarın bende lig tv mi kapatıyorum hatta ben daha ileri gideceğim;
Tuttuğum takımın beni hiç mi hiç yansıtmadığına kanaat getirdim,bırakmayı düşünüyorum
Hırsız yöneticiler iş bilmez yöneticiler korkak paracı futbolcular yıllardır değişmeyen birçok şey var burada yazmakla bitmez
3 yaşımdan beri aşık oldupum renklere elveda demek üzereyim...

Sonuna kadar katılıyorum maaş ust sınırı olması lazım ama suan öncelik bu değil bunun çok önceden yapılması lazımdı bu bizi kurtarmaz. Riva Galatasaray adası vs değerlerin kiralanması lazım başka kurtuluşumuz yok. Transfer muhabbetine gelincede inşallah transfer yapmama gibi bi düşünce olmaz bu bizim için intihar olur bu sene zaten gitti önemli olan ileriyi düşünmek takımın yaş ortalaması yüksek çöplerden kurtulup mumkunse forvet libero kanat sol bek stoper şart takımın her yeri defolu 1-2 transferle hiç bişe değişmez.

Bana göre de transfer gerekli ama çöplerden kurtulmadan bu adamlar forma göremez. Sadece maaş yükleri bile bonservis geliri aslında beleşe dahi yollarım ben şahsen bazı isimleri. Ama bizim gömülmesi unutulmuş ölü hocamız tam bu çöplerin mentalitede. Yıllık 3 alıp hava topuna bile çıkmaya tenezzül etmeyen Burak'ı satmazsan, Umut'a talip varken yollamazsan, Linnes aldığın halde Sabri'yi oynatırsan, hala solbekte Balta'yla başlarsan transfere gerek yok derim ben.

Bana göre de transfer gerekli ama çöplerden kurtulmadan bu adamlar forma göremez. Sadece maaş yükleri bile bonservis geliri aslında beleşe dahi yollarım ben şahsen bazı isimleri. Ama bizim gömülmesi unutulmuş ölü hocamız tam bu çöplerin mentalitede. Yıllık 3 alıp hava topuna bile çıkmaya tenezzül etmeyen Burak'ı satmazsan, Umut'a talip varken yollamazsan, Linnes aldığın halde Sabri'yi oynatırsan, hala solbekte Balta'yla başlarsan transfere gerek yok derim ben.

Denizli benim de güvenimi sarstı linnes varken sabriyle başladı sinan takımın en iyisiydi burak varken sinani çıkardı. Bielsa gibi bi hoca şart (oda bazen b.kunu çıkarıyo ama olsun ) kimsenin gözünün yaşına bakmadan neşteri vuracak . Denizli böle aptalca işler yaparsa evlat sevicilik yaparsa ömrü uzun olmaz

Bu seneyi biz melo gittiginde kaybetmistik zaten, bunlarin basarisiz olacagi o kadar belliydi ki. Kongrede dursunu ne mali ne idari yonden ibra etmemeleri gerekir. 1 yillik zarar 40 milyon euronun uzerinde.
Belirli bir duzen yakalamistik. 6 ayda sicip batirildi her basarinin bir gideri var maalesef bu ulkede zarar etmeden basarili olma sansin yok, hele yilda 50 milyon liranin uzerinde sportif gelirlerden gelen parayi faize yatiriyorsan asla yok.
Bogulacaksak buyuk denizde bogulalim dedik. Ezik beyin yapisiyla temel taslarini gonderip kazayla sampiyon olark degil.
2003-2011 donemine tekrar girdik ocakta havlu atan bir Galatasaray.

Emegi gecen basta dursun bunu savunan sike sever moruk duygun olmak uzere hepsinin abv. Bu takimi korelten hamzaninda iki yakasi bir araya gelmesin

Düşüncelerinize katılıyorum
Yarın bende lig tv mi kapatıyorum hatta ben daha ileri gideceğim;
Tuttuğum takımın beni hiç mi hiç yansıtmadığına kanaat getirdim,bırakmayı düşünüyorum
Hırsız yöneticiler iş bilmez yöneticiler korkak paracı futbolcular yıllardır değişmeyen birçok şey var burada yazmakla bitmez
3 yaşımdan beri aşık oldupum renklere elveda demek üzereyim...

Galatasaray'a küsmek,Galatasaray'dan vazgecmek olmaz hocam.Galatasaray bir düser bin kalkar.Zaman cefa zamanı belli ki.

Galatasaray'ın bir yapı degisikligine ihtiyacı var.55 yas üstü bütün kongre üyeleri bir kenara cekilsin artık.Genc ve basarılı Galatasaraylı is adamları küstürüldü.Bunları camiaya baglamak lazım.

14 sene sampiyon olamadık ama o dönem bırakmadı insanlar Galatasaray'ı.Bizler de bırakamayız,bu takım bize cok seyler yasattı.Hayatımın en güzel günlerini Galatasaray yasattı bana.Vazgecmek filan ne demek.Sadece biraz sıkıntı cekecegiz bir müddet.Ama sizi de anlayabiliyorum.Artık sinir hastası olduk yani.Takatimiz kalmadı.İnsan birsey görmek istiyor.Umutlanmak istiyor.Evlatlarla olmayacak.Görsek ki Sabri Umut Burak gidecek alttan cocuklarla oynayacagiz deseler sabrederiz bekleriz.Basarısız olacaksak da cocuklarla olalım milyonluk esseklerle degil.

Takımımızın yaş ortalaması çok yüksek ve bizim de artık gençleşmemiz gerekiyor.Bazı arkadaşlarımız karşı çıkıyor genç oyuncu yetiştiremiyoruz diye ama hep hazır 30 yaş üstü futbolcularla 2-3 senede bir yeniden yapılanmak zorunda kalırız.Tabii ki genç derken Ontivero tarzı transferleri kastetmiyorum potansiyelli gençleri kastediyorum.Bunun için öncelikle scout ekibinin komple yenilenmesi gerekiyor.Ayrıca altyapımıza da önem vermemiz gerekiyor.Bunun için de alt yaş kategorilerdeki bütün antrenörlerin hepsinin değiştirilmesi gerekiyor.

Burası tartışma platformu değil mi arkadaşım sen hangi hakla benim görüşümü küçümsüyosun, aklınca çıkarım yapıp dengeci diye fişliyosun. Önce bi saygı duy farklı görüşlere. Adam gibi fikrini söyle katılmadığın yeri söyle, mantıklıysa alırım ben onu zaten raad ol akıl vermene gerek yok yani.

Ücretlerde indirimi kastediyorum ben en iyi oyuncun 2'ye düştüğü zaman Sabri de 1,6 alsın demiyorum. Benim dediğim şey üst sınır. Üst sınır aşağı çekilsin. Hak eden o üst sınırı alır. Bu 2 olmaz da 2,5 olur.

Senin dediğin gbi hak edenin hak ettiğini aldığı maaşta da takımda bu kadar uçuk kalite farkı olmaması lazım bence. Yoksa çıkar Burakla Selçuk iki maç iyi oynar, Sneijder kadar bizim de hakkımız var bu takımda der onun maaşa yaklaşır. Ve ya her ne kadar hak etse de Muslera yeni sözleşme imzaladıktan sonra dünyanın en çok kazanan ilk 10 kalecisinden olur. Ortalama maaş artar. Olcan Tarık gibi çöpler gelir sana kapıyı 1,5-2den açar.

1 futbolcuya takımda en fazla x maaş verilmeli, daha fazlası kimseye verilmemeli mi diyorsun yani ?

Sezon sonu Alman ekolünden bir teknik direktörle anlaşmamız gerekiyor.Ben Lucien Favre'yi çok istemiştim ama maalesef olmadı.Şimdi Favre'yi avatar yapıp bir nevi totem yapıyorum.İnşallah bu totemim tutar.

Denizli benim de güvenimi sarstı linnes varken sabriyle başladı sinan takımın en iyisiydi burak varken sinani çıkardı. Bielsa gibi bi hoca şart (oda bazen b.kunu çıkarıyo ama olsun ) kimsenin gözünün yaşına bakmadan neşteri vuracak . Denizli böle aptalca işler yaparsa evlat sevicilik yaparsa ömrü uzun olmaz

Haklısın ama Denizli de kene gibi yapışır bence.

Bu Kulüpte her zaman daha kötü hoca veya başkan getirme alışkanlığı var

Camiada Fikret Orman gibi kulüp yönetmeyi az çok bilen adam bulmak zor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt