Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çağlar iyi oyuncu olacak gibi duruyor. Kendisi açısından Denizli yerine Şenol hoca ile çalışmak daha mantıklı. Ama biz iyi bir eğitici hoca getirirsek çok daha iyi olur.

Kesinlikle öyle ama bir şekilde kadromuza katmamız gereken bir oyuncu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu takımı bu hale getiren bir çok unsur var, bunların en birincisi olan Hamza Hamzaoğludur bu adam şuan sahadaki takımın kurulmasını isteyen ve buna gözyumandır..Uzun zamandır ilk kez birisinden bu kadar nefret ettim hayatımda..

Ömer'in yazdigi Darida var. Burada konusunu acmisti kendisi de, ben de önermistim bir kac kere.

3,5 Milyon€ ya 25 yasinda tas gibi bir orta saha aldi Berlin. Hani o 5 ay kontrati kalmis 30 yasindaki Donk dan 5 yas kücük ve sadece 1 Milyon daha pahali.

Ararsan bulursun arkadas. Ben sana isim versem nolacak, illa gözümüzün önündeki adamlari almaya lüzum yok. Biraz ufkumuzu genisletmemiz lazim.

Bak Osmali gitti N'diaye yi nerelerden buldu getirdi. Dandik Osmanli takimi bile gidiyor futbolcu buluyor yüz yillik Galatasaray bunu beceremiyor.

Ligimizden topçu alınmazdı hani :D

Darida gitti devre arasında alamazdın

Yani mali şartları göz önüne aldığında Lawal çöp felan diyemezsiniz geçti artık o devirler

Su-i misal emsal olmaz derler. Jem'e göre kıyaslarsan tabiki Lawal daha iyi olabilir ama biz Melo'yu gönderdik yerine en az O'nun ilk senesindeki kadar oynayacak adam almalıydık. Gerekirse 1-2 transfer yapaacaksın ama seviyeyi hep buralarda tutacaksın ki zarar etmeyesin. Yoksa çok zarar ediyoruz. Bu takıma Drogba, Sneijder'e verilen paralar zarar ettirmiyor. Saçma sapan adamlara saçılan ufak ufak paralar birikince batıyoruz. Meseleye böyle bakmak lazım. Referans noktamız Jem olamaz, olmamalı.
Omer sen de biliyorsun hepimiz biliyoruz bu adamlarin capi yok melo gittigi gun yerini 5 sene dolduramayacagimiz acikti. Gecmise donup ders almiyoruz. Hagi gitti 10 sene aradik, taffarel keza ayni sekilde.
Bu yonetimin yerini doldurabilecegini dusundun mu cidden bak futbol akillari 4 senede 30 mac yapabilmis adami yerine koymayi dusundu. Donk'u 2.5a alana kadar bedava olan lawal alinsaydi o parayi da kanata harcardik. Emin ol su andan daha iyi olurduk. Anadoluda oynuyor diye yerin dibine sokmaya gerek yok.
Osmanli bile kanatlarda hizli adamlarla oynarken, orta sahayi sert adamlarla guclendirmeyi dusunurken biz gidip nerede bir syavas adam varsa pesindeyiz.

Transfer donemi sonuna kadar emre,hamit,yasin,burak,umut,jem,tarik bu adamlardan gerek satarak gerek bonservisini vererek kapinin disina koymamiz gerekir. Olcandan da bi halt olacagi yok solbek alternatifi indirime gitmeli. Bir kanat bir forvet alinsin baska biraey istemiyorum

hepsi mi transfer parasi istiyor

gelse en az 3 sezon cdm problemimiz olmazdi

Lawal ve Donk ilk 11 için alinacak oyuncular degil

De Jong ilk 11de oynayacak bir oyuncu

Fark bu

Bak ben illa Lawal olsun demiyorum

Mali şartlara bakınca iyi transfer olurdu

Gördün dün bizim orta sahayı çökertti

Keza Melo zamanında da bizim orta sahayı en zorlayan adamlardan biriyidi

f072c37383e807d5f1e8f08ef6ae7698.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Melo'yu geçen sezon begenmeyen birisi olarak söylüyorum Melo Lawaldan kaç kat daha iyi oyuncu

Lawal rotasyonda iş yapar ayni Yasin Ö ve Birlo gibi ama fazlasi degil

Bize ilk 11'de oynayabilecek oyuncu lazim

De Jong bu profile uyuyor

Aydın bizim orta saha zaten çökmüş durumda, takım savunması denen birşey yok, Donk da çökertmişti Kasımpaşa maçında.

Evet

Jose birilerinin kıyağıyla topçu olmuş belli

Joseden daha iyi pas atan adamlar: Sneijder, Selcuk, Bilal!!

Hepsi 30 yas ve uzeri. Jose 20 yasinda.

Bu aradaki farki anlayamayan bi dolu adam var burada ve ulkedeki futboldan anlamayan spor basininda!

Bisey diycem onun yas gurubunda o kadar iyi pas atabilen baska oyuncu var mi bildigin bu ligde?

birde bu adamı alırken mourinho böyle dedi şöyle dedi vs öve öve bitirememişlerdi

Transferden geçtim, yüksek maaş alan gereksizleri ve kronik oynamayanları şutlayın bari de ffp ye iyi görünelim. En az 20 milyon euro kurtarırız, çöpleri göndermeyle

Burak hamit semih sabri tarık ve niceleri

Joseden daha iyi pas atan adamlar: Sneijder, Selcuk, Bilal!!

Hepsi 30 yas ve uzeri. Jose 20 yasinda.

Bu aradaki farki anlayamayan bi dolu adam var burada ve ulkedeki futboldan anlamayan spor basininda!

Bisey diycem onun yas gurubunda o kadar iyi pas atabilen baska oyuncu var mi bildigin bu ligde?

Ne alaka şimdi

Adam pas yapmaktan aciz

Kaptırdığı topları saymaktan yoruluyorum

Ondan futbolcu felan olmaz

Di Marzio ya gore Luiz Adriano ya yapilan kiralik teklifimizi reddetmisler. Beceriksiz yonetim harika transfer yapabiliyor..

Ligimizden topçu alınmazdı hani :D

Darida gitti devre arasında alamazdın

Yani mali şartları göz önüne aldığında Lawal çöp felan diyemezsiniz geçti artık o devirler

Cöp arkadas cöp. Böyle mental zayif adamlari orta sahana koyamazsin. Kücük takimlarda is yapar ama büyük takimda mental olarak gücsüz adamlar yer alamaz.

Ben ligimizden topcu alinmaz diye niye diyorum? 1 Hep yanlis adamlari aliyoruz 2 hep deger ve ederlerinin cok cok üstünde para veriyoruz.

Alacaksan Bakambu gibi adamlari alacaksin, bu N'diaye de fena degil ama sadece bizim 2 macimizda gördügüm icin pek birsey diyemem acikcasi. Lawal'i teee Adana Demir zamanindan beri taniyorum, Eskisehir de de kopuk kopuk oynuyordu.

Tamam eyvallah mali sartlar falan da Donk gibi bir adama 2,5 veren adam üstüne biraz daha para koyup biraz da arastirip daha iyisini alabilirdi. Cok mu zor bu isler arkadas? Biz sirf taraftar olarak nasil kafa yoruyoruz bu islere, milyonlarin döndügü piyasa'da ve hata yapma lüksün olmadigi bir dönemde kulübün basindaki adamlar akil edemiyor hic birseyi.

Yazin bariz bir sekilde ön libero ihtiyaci varken gittiler adam almayip takima ve kulübe ihanet ettiler, kisin sen oraya Donk gibi birisini alsan nolacak almasan nolacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt