Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
linnesde dün takimin yildizi olacakti oynasaydi![]()
Spurs Vardy ve Kante'yi istiyor (Sports Mole)
Ranieri hocam ikisini yollayıp yerlerini Burak ve Selçuk'la doldurmalıdır.
Leiçıstır'ın bu kan değişikliğine ihtiyacı var.
Spurs Vardy ve Kante'yi istiyor (Sports Mole)
Oda önde alanda etkisiz. Rakibi cok geride karsiliyor. Ofansif yönü berbat. Mancini, ortasahayi Medel, Brozo ve yalandan mücadele eden Guarinden olusturunca, Atalanta ortasahasi bile İntere karsi show yapiyordu. Temposu ve dinamikligi konusunda katiliyorum.a
Medel olmaz miydi. Bize pir pir oyuncu lazim. Hep durgun herifleri aldilar. Biraz hareketli bir oyuncu bizim orta sahayi paspas ediyor. Millet Medel'in boyuna laf ediyordu. Bize yürekli adam lazim.
Seref yoksunu Burak bugun de Galatasaray'da.
Geçen sezon bunlari göremedik
De Jong Donktan daha pahali olurmuydu? Hayir.
Oda önde alanda etkisiz. Rakibi cok geride karsiliyor. Ofansif yönü berbat. Mancini, ortasahayi Medel, Brozo ve yalandan mücadele eden Guarinden olusturunca, Atalanta ortasahasi bile İntere karsi show yapiyordu. Temposu ve dinamikligi konusunda katiliyorum.
Medelin yaninda Banega ya da Zielinski oynarsa, Medel bizde idare ederdi ama yan pas geri pas Selcukla oynayacak oyuncunun ofansif katkisi da iyi olmak zorunda.
Bradley gibi bir oyuncu lazim diyorsun yani. Medel'i defansif ve orta sahamiz ölü gibi oldugundan istedim biraz. Selçugu zaten begenmiyorum. Bilal bile şu an ondan iyi orta saha özelligi olarak. Durmadan yere düşen orta saha mi olur. Ben sadece Medel'in boyuna laf edilmesne sinirlenmiştim.:HOda önde alanda etkisiz. Rakibi cok geride karsiliyor. Ofansif yönü berbat. Mancini, ortasahayi Medel, Brozo ve yalandan mücadele eden Guarinden olusturunca, Atalanta ortasahasi bile İntere karsi show yapiyordu. Temposu ve dinamikligi konusunda katiliyorum.
Medelin yaninda Banega ya da Zielinski oynarsa, Medel bizde idare ederdi ama yan pas geri pas Selcukla oynayacak oyuncunun ofansif katkisi da iyi olmak zorunda.
Zielinksi cok iyi adam, Udinese iyi paraya satar onu.
Eldeki malzemeyle daha direncli bi orta saha kurabilirsen kur renktas kanat oyunu oynayamiyor takim farkinda degil misin orta sahanin gobegini kalabalik tutmak oyunu daraltir genis alanda dun osmanlinin yaptiklarini hepimiz goruyoruz bende memnun degilim takimdan ama bi cozum uretmek zorundayiz bu taktik olmuyo gormuyo musunuz takimda ne ruh kalmis ne kondisyon bitik takimda en iyi yapacagin sey orta sahayi kalabaliklastirip oyunu 3 ve 4. Bolgelere gecisi engellemek olur4-4-2 ve orta saha Donk-Selcuk-Bilal-Sneijder he?
Yemin ediyorum futboldan sogutur bu ülke.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk