Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basel bile ne oyuncular buluyor. Biz nerde çöp var onu aliyoruz. Paralari ceplere atiyorlar. GS'İMİ düşünecekler.

Kanka bizdeki sorun ortada. Basimizdaki herifler ne futboldan ne de futbolcudan anliyor..

Cok büyük bir temizlik sart. En alttan tut en üste kadar temizlemek lazim, Altyapi hocalarini, scout bölümünü, yönetimi vs.

Yilda o kadar para cöpe atiliyor, bir kere de yararli bir is yapsinlar da su altyapilarin basina adam gibi egitimci hocalar scout bölümüne de bu isten anlayan adamlari getirseler.

Atiyorum belki 5-10 Milyon harcarsin ama bunun sana harcadigin paranin yaninda getirisi cok ama cok daha büyük olur. Basel makina gibi her sene kac paraya topcu satiyor adamlar.

Osmanlıspor maçındaki zemin sertliğinden kaynaklı olarak Jason Denayer’in bel ve kalça bölgesinde, Semih Kaya’nın ise bel ve kasık bölgesinde zorlanma tespit edildi.
Osmanlıspor maçında ayak bileğine darbe alan Burak Yılmaz, günü tedaviyle geçirdi.

Inter CL'e kalirsa ve Telles'in bonservisini alirsa 10 milyon euro alacagiz.

1.3 milyon kiralama bedeli + 8.5 milyon bonsevis + 250 bin bonus = 10 milyon 50 bin

Karabuk macini izliyorum oguzhan aynaoglu > yasin o derece sahada parlayan tek adam.

Bursa danimarkadan 100 bin euroya almis. Hepi topu 250 bin liraya oynuyordur bu cocuk boyle gencler alinmali bizde 500 bin euro ile basliyor :D

dünkü maçta son kararımı verdim sneijder muslera burak semih selçuk hakan olcan bilal umut oynamayan tarık yasin emre hamit gitmeli. muslera ve sneijder konusunda küfürleri duyar gibiyim. ama bakın sneijder oynadığında takım sadece sola hapsoluyor illaki 5 6 kişide olsa bütün oyun sola kitlenmeye çalışılıyor. muslerada iyi hoş ama bu sene aldığı paranın karşılığını vermedi. takım iyiyken kalecinin iyi olmasına pek gerek yok mesele takım kötüyken kalecinin iyi olması. ve bu sene ikisinden de para kazanabiliriz seneye oda zor. maaşları da çok yüksek maaş konusundan dolayı muslerayı gözden çıkardım. bu adamlar gidince düşük maaş yüksek bonservisle hırslı kaybetmeyi sevmeyen melo gibi çıldıran gençleri almalıyız. belki yarım sezon takım uyumu falan zorlanırız ama sonra geleceğimiz hem maddi hemde sprotif olarak çok ileri gider.

Ya bu belcika ile premier lig arasinda fena bir bağ var herifler sayesinde dunya futbolunda soz sahibi olacak herifler.
Helal olsun yalniz mukemmel bir is beceriyorlar. Biz anca birbirimizi yiyip fantazilerle borclari kabartalim

dünkü maçta son kararımı verdim sneijder muslera burak semih selçuk hakan olcan bilal umut oynamayan tarık yasin emre hamit gitmeli. muslera ve sneijder konusunda küfürleri duyar gibiyim. ama bakın sneijder oynadığında takım sadece sola hapsoluyor illaki 5 6 kişide olsa bütün oyun sola kitlenmeye çalışılıyor. muslerada iyi hoş ama bu sene aldığı paranın karşılığını vermedi. takım iyiyken kalecinin iyi olmasına pek gerek yok mesele takım kötüyken kalecinin iyi olması. ve bu sene ikisinden de para kazanabiliriz seneye oda zor. maaşları da çok yüksek maaş konusundan dolayı muslerayı gözden çıkardım. bu adamlar gidince düşük maaş yüksek bonservisle hırslı kaybetmeyi sevmeyen melo gibi çıldıran gençleri almalıyız. belki yarım sezon takım uyumu falan zorlanırız ama sonra geleceğimiz hem maddi hemde sprotif olarak çok ileri gider.
Melonun genci 10 milyon eurodan basliyor nasil almayi planliyorsun.

#Bursaspor XI (Gaziantepspor): Mert Günok, Hosogai, Dany, Şamil, Emre Taşdemir, Faty, Jorquera, Dzsudzsak, Stoch, Sercan, Necid.

Yollayin anasini satayim Sneijderi Muslerayi da yollayin.

Ne meraklisiniz bu islere. Donku aldik, Lawali alalim onun yanina, böylece Sneijder yerine de maestromuz Selcuk daha ileride oynar.

Muslera yerine de Onur malini alalalim. Oh ne ala. Tadindan yenmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt