- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim takim savunmamiz iyi degil ve dogal olarak stoperlerimiz cok hata yapmis gibi görünüyor. Defans demek sadece geri 4lü demek degildir. Bunu degistirmeliyiz. Ujfalusi zamaninda takim savunmasi yapiyorduk.Evet Hakan bende böyle düşünüyorum. Ama Denayer de çok bariz hatalar yaptı son maç. Çok güven vermedi. Stoperlerden biri ayağı yere sağlam basan pozisyon bilgisi yüksek tecrübeli biri olmalı, Chedjou ne yazık ki böyle biri değil. Bize Ujfa gibi stoper lazım, Semihe altın yıllarını yaşatmıştı. O gitti Semih bitti. Sadece senin Benitez ısrarına katılmıyorum. Şu an ki maddi durumda belli bir bonservisten fazla para verilmemeli.
Sent from my iPhone using Tapatalk
tükenmezzzzz umudun varsa
sarı kırmızı formasında
bir düşer bin kalkar
Cimbombom zaferden zafere koşar
şimdi sen yeniden
aslan gibi savaş
GALATASARAY
@Serkan Şafak şeyhim polar geldi sağolasın
Ben Chedjou ve Selcuk'u indir demedim. Herkes hakettigi parayi kazanacak ve bunlar hakediyor.
Haketmeyen oyuncular Umut, Burak, Hamit, Sabri gibi isimler. Senin takiminda maas konusunda dengesizlik var, kabul ediyorum. Ama denge dedigin herkesin hakettigi kadar para kazanmasidir.
Bu Avrupa'nin her takiminda böyledir.
Nesi olmazmis tam analadim acikcasi? Cok basit olay, birak kulübü, heryerde bu böyledir.
Bir beden büyük gönderdim seneyede giyersin artık
Bizim takim savunmamiz iyi degil ve dogal olarak stoperlerimiz cok hata yapmis gibi görünüyor. Defans demek sadece geri 4lü demek degildir. Bunu degistirmeliyiz. Ujfalusi zamaninda takim savunmasi yapiyorduk.
Chedjou da bundan dolayi hatalar yapiyor. Adamin 3 senesi Sabri'nin boslugunu kapatmakla gecti nerdeyse.
Ben arfa Sneijder FeghouliSezon sonu Ben Arfa'nın sözleşmesi bitiyor Feghouli var al ikisini koy kanatlara Hamit'in Burak'ın maaşlarına gayet gelirler ama vizyon yok
Hayirdir ne oldu yahu? Olaganüstü bir dönemden gecitigmiz fln yok. Biz abartiyoruz sadece. Sene basinda takimi capsiz bir Hamza yanlis planlama ile hazirladigi icin lig'te sIkIntI cekiyoruz. Bunun yani sira gecmis dönemlerden gelen mali sIkIntIlar var ki gecmis dönemlere göre bu konuda da iyilesme var.Şimdi herşey iyi giderken tabiki Hamit'in performansından memnun olmayarak indirim talep edersin veya gönderirsin. Ancak şu anki durum toplu bir indirimi gerektiriyor. Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz ve maaşları bir noktaya kadar çekmek lazım. Senin saydığın oyuncular kulüpte kalmamalı zaten bırak indirimi. Hamit, Umut, Burak, Sabri, Yasin, Tarık, Olcan, Jose vb. gidecekler. Geri kalanlar da çok ciddi oranda indirim yapacaklar. Yeni alacaklarımızda çok olağanüstü adamlar olmadıkça 1.5 üstüne çıkmayacak hatta 1 civarında tutulacaklar ki yıllık en az 15 milyon kar edelim.
Çok acil bir eylem planı şart.
1. Gayrımenkullerin değerlendirilmesi. Satma, kiralama, projelendirme
2. Kongre yapısının değişmesi
3. Yönetimin değişmesi
4. Hoca ve kadronun değişmesi
5. Maaşların aşağıya çekilmesi
6. Biletlerin ucuzlatılması ve taraftarın tribüne çekilmesi
7. Sponsorluklar
8. Amatör branşların 3-5 yıl A takım seviyesinde mücadelen çekilerek genç oyuncular yetiştirip 5 sene sonra daha iyi dönmesi sağlanmalı.
Takim savunmasi iyi degil cunku savunmaya liderlik yapicak bi oyuncumuz yok ujfa kademe stoperiydi hem de liderdi chedjou hamle stoperi o yuzden de kademe hatalarindan az buz gol yemedik bi onlibero bi kademe stoperi bi kanat bi santrafor alsak anca duzelir takim takim savunmasina elmander in de katkisi yatsinamazdi tabi onu da es gecmeyelim melo elmander ujfaBizim takim savunmamiz iyi degil ve dogal olarak stoperlerimiz cok hata yapmis gibi görünüyor. Defans demek sadece geri 4lü demek degildir. Bunu degistirmeliyiz. Ujfalusi zamaninda takim savunmasi yapiyorduk.
Chedjou da bundan dolayi hatalar yapiyor. Adamin 3 senesi Sabri'nin boslugunu kapatmakla gecti nerdeyse.
Linnes daha yeni geldi zaten ya ben maaş bütçesine büyük yük getiren eski oyuncular için dedim onuLinnes ve Sneijder hariç hepsini satardım komple.
Maliyetleri az, genç aç ve maaşları linnes seviyesinde kadro kur.
Borcunu da ödersin bu şekilde rahat uzun vaadede gelirlerin ile.
Futbolcu maaş harcaması çok yüksek bizde
Şu başarı için Takım'ı tutmak kötüdür , kakadır kadar hayatımda saçma laf duymadım. Spor nedir , insanlar neden spor yapar , izler. Ya sağlıklı kalmak için ya da mutlu olup dünya işlerinden bir nebze olsun kafasını uzaklaştırmak için. Şu başarı için olmasın diyen tayfa , tutturmuş 14 sene bekledik diye. Insan önce düşünür daha sonra yazar. Mesela şu an o kadar kötü günlerimizde bile en son Kaç yıl önceki fener maçından sonra stadı Yakıp yıkma oldu mu ,olmadı. Peki bu zaman zarfında protestolar olmadı ufak tefek oldu ama hangisi akılda kaldı hiçbiri . O zamanlara bakalım internet var mı yok. Gazete var mı çok az ve sürekli çıkan değil. Tv desen TRT başka yok . Ya şu romantikliği bırakın . Bjk neden taraftarı az , başarısı yok denecek kadar az diye. Dur 55 yaşındaki çok bilmiş ultrAslan Zekalı amcamız başarı olmasın, sabriye Vs çok para verip 3. Olup millet var ol desin 10 sene böyle gidelim . Nasıl olsa başarı 2. Plan. 10 sene sonra bakayım bu takım bugünkü gibi sevilip , sayılır mı. Başarı demek yeni nesil taraftar demek. Şu an 2000deki başarı olmasa belki daha az taraftar vardı şimdikinden . Bu spor ya din değil, anne baba değil . Spor bu insan zevk almak için gidecek Say'ın UltrAslan akıllı bey . Neyse bizde bu topluluk Ultra grubu oldukça kendi ayağımıza çok ateş ederiz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Chedjou vasat bir stoper. Takım savunması iyide olsa bu değişmeyecek bir gerçek.
Park the bus yapan takımda belki iş yapar ama orda da bam güm kontrolsüz ve gereksiz topu taça atar herhalde.
Hava topların da kademe hatası var, genelikle kademe hataları mevcut hemde her maç.
Bire birde çok kötü savunma anlamında. Oyun kurmasında idare eder.
Takım savunması kötü diyenler haklı ama bunun en büyük sorumlusu da arka dörtlüde blok kaydirmasini beceremeyen ve bilmeyen oyuncu eksikliğinden doğuyor.
Orta saha ve savunma arasındaki mesafeyi arkadan ayarlaya bilirsin sadece bunuda beyinli olan lider stoperler yapıyor genelikle.
Yok bizde bu kişi
2000deki başarı için jenerasyon lazım. Süren ve Terim'den önce Yalman döneminde ümit milli takımın iskeletini gençken çok para etmezken toplamıştık sonra yabancıların çoğunu yıldız kalanını da parlama ihtimali yükske genç adamlardan aldık. Bu arada alt yapımızdan da en az 5-6 iyi adam çıkardık. 10-15 senelik istikrarlı ve planlı bir çabayla arada birkaç sene şimdiki gibi rezil olarak uefayı aldık.
Hayirdir ne oldu yahu? Olaganüstü bir dönemden gecitigmiz fln yok. Biz abartiyoruz sadece. Sene basinda takimi capsiz bir Hamza yanlis planlama ile hazirladigi icin lig'te sIkIntI cekiyoruz. Bunun yani sira gecmis dönemlerden gelen mali sIkIntIlar var ki gecmis dönemlere göre bu konuda da iyilesme var.
Yönetim degissin mi? Ben Dursun gelmeden zaten bu adamin konusmalarindan bi halt olmayacagi anlasiliyor demistim. Yani karsi cikmam.
Ama öyle kulüp batiyor, yok herkes indirim yapsin diyecek bir durum yok.
Sadece akilli bir planlama.