Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Burakin gitigi gun bayram olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burak satılsın da yerine forvet alamaz bunlar
doğru diyorsun,imkan varsa satılsın tabi.olsun renktaş ne kaybederiz
burak satılsın da yerine forvet alamaz bunlar
WestHamTurkiye @WestHamTurkiye1 24 dk.24 dakika önceDrogba ayrıldıktan sonra tercih edile bilir demiştim. Dayak yemediğim kalmamıştışu meier hkknda ne düşünüyorsun hadzi
bugün hattrick yapmiş
muslera ve sneijder çok üst düzey maaş alıyor
bizim seviyemizdeki bir takım için fazla lüksler ver sneijderin içerideki küçük maçlarda sadece dışarıdan şut atmak harici bir etkisi yok
şimdi bakınca tepki gelebilir ama mantıklı düşününce bu oyuncular da satılmalı bence
daha az maliyetli ,daha çok katkı verecek oyuncular alınabilir
mesela sneijderin parasına 3 oyuncu alınabilir 3 bölgeye,keza muslera parasına 2 oyuncu alınabilir.
maaş bazında diyorum tabi,bonservislerden gelecek parayla zaten hayli hayli 5 iyi oyuncu alırsın
tabi bu,yönetmeyi bilenlerin yapabileceği şey
işte bu yönetmeyi bilmek oluyorAldıkları forvet Donk gibi olacaksa almasınlar zaten
Bu ne ya ?
WestHamTurkiye @WestHamTurkiye1 24 dk.24 dakika önce
BU TRANSFERE BİZ ENGEL OLACAĞIZ HERKES MÜSTERİH OLSUN
muslera ve sneijder çok üst düzey maaş alıyor
bizim seviyemizdeki bir takım için fazla lüksler ver sneijderin içerideki küçük maçlarda sadece dışarıdan şut atmak harici bir etkisi yok
şimdi bakınca tepki gelebilir ama mantıklı düşününce bu oyuncular da satılmalı bence
daha az maliyetli ,daha çok katkı verecek oyuncular alınabilir
mesela sneijderin parasına 3 oyuncu alınabilir 3 bölgeye,keza muslera parasına 2 oyuncu alınabilir.
maaş bazında diyorum tabi,bonservislerden gelecek parayla zaten hayli hayli 5 iyi oyuncu alırsın
tabi bu,yönetmeyi bilenlerin yapabileceği şey
Burakin gitigi gun bayram olur.
bu iki isim herkes için özel,bakınca tepki gelebilir demiştimAbi sen ne anlatiyorsun llah askina?
GS Cimbom @GSCForum 20 sn.20 saniye önce
FLAŞ | West Ham United, Burak Yılmaz'a 4 milyon euro garanti para teklif etti.
Hayırlı olsun camiamıza..
sali günü olur insallah. kankiside gitse yazin, cete bozulurBugün olur mu bayram?