Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera ve sneijder çok üst düzey maaş alıyor
bizim seviyemizdeki bir takım için fazla lüksler ver sneijderin içerideki küçük maçlarda sadece dışarıdan şut atmak harici bir etkisi yok
şimdi bakınca tepki gelebilir ama mantıklı düşününce bu oyuncular da satılmalı bence
daha az maliyetli ,daha çok katkı verecek oyuncular alınabilir
mesela sneijderin parasına 3 oyuncu alınabilir 3 bölgeye,keza muslera parasına 2 oyuncu alınabilir.
maaş bazında diyorum tabi,bonservislerden gelecek parayla zaten hayli hayli 5 iyi oyuncu alırsın
tabi bu,yönetmeyi bilenlerin yapabileceği şey

bizim seviyemizdeki bir takım için fazla lüksler ver sneijderin içerideki küçük maçlarda sadece dışarıdan şut atmak harici bir etkisi yok
şimdi bakınca tepki gelebilir ama mantıklı düşününce bu oyuncular da satılmalı bence
mesela sneijderin parasına 3 oyuncu alınabilir 3 bölgeye,keza muslera parasına 2 oyuncu alınabilir.
maaş bazında diyorum tabi,bonservislerden gelecek parayla zaten hayli hayli 5 iyi oyuncu alırsın

Abi sen ne anlatiyorsun llah askina?

Aldıkları forvet Donk gibi olacaksa almasınlar zaten
işte bu yönetmeyi bilmek oluyor
şuan bizi yönetenlerin bunu yapabileceğine inanmıyorum
bunlar oyuncu satsın ama mümkünse transfer yapmasın
gerçi linnes iyi transfer
mustafa hocayı teknik direktör olarak beğenmem ama transferden anlıyor bence,fenere de hep iyi oyuncular alırdı bjkye de iyi adamlar aldı
sportif direktör olmalı aslında

Kusura bakma ama agir bir sekilde sacmalamissin.

Burak gittiyse forvet ve kanat kiralamak lazım. Ben Denizli'nin listesine güvenmiyorum şahsen. Sene sonu bi şekilde yollar ayrılıp iyi bi futbol direktörü ve onun belirleyeceği hocayla yapılanma daha iyi olur.

D5803 cihazımdan gönderildi

bu sefer gidecek gibi

:d

Beynim error verdi :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt