Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeş ingilizce yazmalısınWest Ham takımın kalbini çalıyor bunu neden yapıyorlar.
bu iki isim herkes için özel,bakınca tepki gelebilir demiştim
şimdi ekonomik durumumuz belli,bu şartlarda belli maçlar harici sahada gezen sneijderin 7m euro civarı para alması ne kadar doğru sence?
Tabi ya De Gea'dan kötü mü Muslera?
Yok renktaş adamlar niyetini belli etti artık İngilizce yazmaya gerek kalmadı,Bu foruma bir isyandı Kral gidiyor herkes mutlu olacak iş mi?Kardeş ingilizce yazmalısın
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu kim?Yakup Çınar @yakupcinar 6 dk.6 dakika önce
Burak Yılmaz gidiyor müsterih olun
Yakup Çınar @yakupcinar 4 dk.4 dakika önce
En iki forvet alınır
muslera ve sneijder çok üst düzey maaş alıyor
bizim seviyemizdeki bir takım için fazla lüksler ver sneijderin içerideki küçük maçlarda sadece dışarıdan şut atmak harici bir etkisi yok
şimdi bakınca tepki gelebilir ama mantıklı düşününce bu oyuncular da satılmalı bence
daha az maliyetli ,daha çok katkı verecek oyuncular alınabilir
mesela sneijderin parasına 3 oyuncu alınabilir 3 bölgeye,keza muslera parasına 2 oyuncu alınabilir.
maaş bazında diyorum tabi,bonservislerden gelecek parayla zaten hayli hayli 5 iyi oyuncu alırsın
tabi bu,yönetmeyi bilenlerin yapabileceği şey
Yok renktaş adamlar niyetini belli etti artık İngilizce yazmaya gerek kalmadı,Bu foruma bir isyandı Kral gidiyor herkes mutlu olacak iş mi?
bu iki isim herkes için özel,bakınca tepki gelebilir demiştim
şimdi ekonomik durumumuz belli,bu şartlarda belli maçlar harici sahada gezen sneijderin 7m euro civarı para alması ne kadar doğru sence?