Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be Sneijder 7 Milyon kazaniyormus :D

Muslera gidebilir derken ben kendi açımdan konuyu açmak istiyorum...Selçuk Semih Sabri Umut Burak Hamit Jem Tarık Olcan Yasin gönderilsin bunlardan pek bonservis kazanamayız bunun yanında Rulli, Guruceaga ,Ospina gibi bir güney amerikalı kaleci alınırsa Muslera satılabilir çok fazla duygusal olmamak lazım

Çok değil Daha 1,5 2 sene önce CL de yarı final kapısından dönüyorsun şimdi sneijder ve muslera bizim seviyemizde olmuyor öylemi:) arkadaşlar bence taraftar olarak hangi seviyelerdeyiz birazda bunlara bakalım.. O iki adamın CL performansları artı şampiyonluk için katkıları maaşlarını fazlasıyla çıkarttı zaten .. Siz boşverin onları burak semih tarık hamit sabri gibi adamların seviyelerini ölçün bence ..

bunlar bunuda basarir.
satarlar simdi buragi yanlis olmayan ama üzerine forvet alamazlar.

Arkadaş velev ki muslera gitti yerine alınacak adam ondan daha az maaş almayacak halihazırda süresiz sakat 34 yaşındaki diego lopez midir?

Burak giderse Luiz Adriano zorlanmalı.
Bir de genç forvet alırsak iyi olur.

Tabi ya De Gea'dan kötü mü Muslera?

%100 hayır sneijder bu performansı italyada gösterseydi 30 milyon € bedava gelirdi millete. Madrid'den tut liverpool'a peşindeydiler. Hele liverpool gibi transferde açlık sınırı 30 milyon €'dan başlayan bir takım hava atarak alırdı. Unutmayın adamlar 18 milyon € gibi bir parayı şak diye koyup rahatça oyuncu alıyor imza parası 8 milyon euro verebiliyor.

İyi kaleci iyi paradır de gea 40 milyon euro ediyorsa muslera minimum 30 milyon € yapar.
Elalem sow'u 18 milyon€'ya sattı ben bununla kıyaslarım kimse gelip kaleci 30 milyon € olur mu demesin olur bal gibi de olur. Olmazsa satmazsın satmak zorunda değilsin zaten.

Sen muslerayı da satsan sneijderi de satsan cezayı yiyeceksin o farkı kapatamazsın. Yılda 20 milyon € faize veriyorsun yani havaya atıyorsun, önce buna çare bulsunlar sonra bakarız oyuncu satmaya.

Burak satılsa son gün evrak eksikliğinden iptal olsa dursun ne olur acaba:)

muslera ve sneijder çok üst düzey maaş alıyor
bizim seviyemizdeki bir takım için fazla lüksler ver sneijderin içerideki küçük maçlarda sadece dışarıdan şut atmak harici bir etkisi yok
şimdi bakınca tepki gelebilir ama mantıklı düşününce bu oyuncular da satılmalı bence
daha az maliyetli ,daha çok katkı verecek oyuncular alınabilir
mesela sneijderin parasına 3 oyuncu alınabilir 3 bölgeye,keza muslera parasına 2 oyuncu alınabilir.
maaş bazında diyorum tabi,bonservislerden gelecek parayla zaten hayli hayli 5 iyi oyuncu alırsın
tabi bu,yönetmeyi bilenlerin yapabileceği şey

ya renkdas,sen bu capsiz yönetimin elimizde kalan 2 degeri satip,gercekten yerlerini genc kaliteli oyuncularla doldurabilecegine inaniyorsan, gercekten cok iyi niyetlisin. ben gercekten futboldan,futbolcudan,kulüp yönetiminden anlayan bir yönetim olsa karsi cikmam,ama bu capsiz yönetim muslera ve sneijderi satip gelen parayla bir ton cöp oyuncuyla takimi doldurur bizde mal gibi bakariz..ben bu yönetimin aslinda transfer yapmasini istemiyorum bu sene zaten bittik biz...bu capsiz yönetimin yapacagi en iyi sey muslera ve sneijder haric para eden oyunculari satip,mümkünse transfer yapmasin,ve en kisa zamanda kongre karari alip secim yapmalilar..yeni gelen yönetimde gelecek senenin takimi simdiden kurmali....

Yok renktaş adamlar niyetini belli etti artık İngilizce yazmaya gerek kalmadı,Bu foruma bir isyandı Kral gidiyor herkes mutlu olacak iş mi?

hakan şükür 3 kere gitti geldi kralla bu ayrılığımız çok uzun sürmez yollarımız kesişecektir üzülme sarıkırmızıdash

Millet kafayı yemiş bazılarına Dursun fazla bile...

bu iki isim herkes için özel,bakınca tepki gelebilir demiştim
şimdi ekonomik durumumuz belli,bu şartlarda belli maçlar harici sahada gezen sneijderin 7m euro civarı para alması ne kadar doğru sence?

Sneijder 7 almıyor 10 m€+bonuslarla 12'ye denk geliyor düzeltelim.

Sinan Engin Luiz Adriano olayını anlatıyo . Menajer uçaktan inmiş bu da İstanbula indi diye anlamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt