Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak gitti beyler bende bir burukluk var olmaması gerekiyo ama oldu.. ayrıca forvette alamıcaz umut şerrosunu izlemek istemiyorum

yav transfer yapin isteeeeeeee

Galatasaray bitti demeden bitmez. :)

CZbrP6SWEAAfklX.jpg

hocam kusura bakma da sen mars da yaşadığın için farkında değilsin herhalde.bu sene takımın en kötülerinden birisi muslera.her maç ayrı bir vaka.inanaılmaz derece de kötü bu sene malesef.kimse 20 vermez diyorum kaleci bu yaw.de gea 40 a gitmişte.işte adam de gea ya vermiş bize gelip alın size 40 dememiş.hele şu andaki performansıyla hayatta veren çıkmaz 20 falan.yılda 3.3 alan kaleci mi var yaw.

Siz türkye zihniyetinde kaldığınız için 6 ayda parlama yapan adamı süper star zannedebilme yeteneğine sahipsiniz. Futbol dünyası sizin dediğiniz gibi aylık performansa bakmıyor ve ayrıca allahtan maçları izliyorum da kimin ne sorunu olduğunun bilincindeyim. Bir kalecinin kalesine maçta 15 tane şut gelirse Ken Wakashimazu olsa dayanmaz.

Burak gitti beyler bende bir burukluk var olmaması gerekiyo ama oldu.. ayrıca forvette alamıcaz umut şerrosunu izlemek istemiyorum
ben de zerre burukluk yok. sneijder drogbaya bukadar sevinmedim. burak gitsin odanın ortasında halay çekmeyi planlıyorum. geleceğimiz kurtulacak daha ne olsun

Burak'ı gönderen adam ne güzel adamdır, Burak'ı alan ne muaazzam insandır...

Burak gittikten sonra umutta gitmeli. Forvetsiz oynarım ama umutla oynamam daha iyi. Bıktım ben bu adamı izlemekten. 2 yeni yabancı forvet alırız taraftarada bi heyecan gelir bari

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siz türkye zihniyetinde kaldığınız için 6 ayda parlama yapan adamı süper star zannedebilme yeteneğine sahipsiniz. Futbol dünyası sizin dediğiniz gibi aylık performansa bakmıyor ve ayrıca allahtan maçları izliyorum da kimin ne sorunu olduğunun bilincindeyim. Bir kalecinin kalesine maçta 15 tane şut gelirse Ken Wakashimazu olsa dayanmaz.

yok işte o konuda yanılıyorsun.sezon başından beridir yediği golleri açıp bak ondan sonra eleştir birincisi.ikincisi beni hiç karıştırma o dediğin 6 ayda bir parlama yapan adamlara bayılanları o dediklerin burak yılmaz ın gidip famara gibi bir çöp ün gelmesini isteyenler işte.bu sene bu takımın oynadığı futbol için eleştirileceklerin başlarında muslera gelir saçma sapan goller yeyip duruyor diyorum nesi zor ki bunu anlamanın.iyi bir kaleci evet bence de ama bu sene resmen teneke oldu çıktı nasıl becerdi bilmiyorum ama.bu sene bu takımın gol atma değil gol yeme sorunu var yaw.millet anlamıyor.donk vs geldiğinde de bu takımın topçusu değil işte diyoruz anlamıyorlar.famara ve burak ı yan yana yazıp famara yı seçen adamlarla ne tartışabilirsin ki cidden.illa çöp olduğunu görmesi için gelip 3 maça çıkıp küfür yemesi lazım ki taraftar anlayabilsin anca.
bu takım 33 puan toplamış bu sene yediği gol sayısı 3 büyükler içnide en çok gol atan takım ama en çok gol yiyen takım.sorun gol atmakta mı görünüyor.

Burak dun golden sonra el sallamış?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu ne genc forvet transferi. L.Adriano gibi bir adam var. Alabilecegimiz en iyi forvet. Tam büyük takim forveti. Top tutar, duvar olur, oyunun merkezinde oynar. Snejderin kanatlarin perfonmansini artirir. Etrafini da oynatir. Taraftari tribüne ceker. Güzel futbol oynamamizi saglar. Böyle bir adam varken, ne perfonmans verecegi belli olmayan genc oyuncu alinir mi? Ek olarak, bizim takimin sorunu kalite eksikligi. Dünyada belki de genc oyuncu alacak son takimlardan biriyiz. Önce kalite sorunumuzu giderelim, takimi genclestirmek sonraki problemimiz olsun. Bizim zaten 1 forvete degil, 2 forvete ihtiyacimiz var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt