- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
Burak gitti beyler bende bir burukluk var olmaması gerekiyo ama oldu.. ayrıca forvette alamıcaz umut şerrosunu izlemek istemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman niye yayımladın?
Burak gitti beyler bende bir burukluk var olmaması gerekiyo ama oldu.. ayrıca forvette alamıcaz umut şerrosunu izlemek istemiyorum
hocam kusura bakma da sen mars da yaşadığın için farkında değilsin herhalde.bu sene takımın en kötülerinden birisi muslera.her maç ayrı bir vaka.inanaılmaz derece de kötü bu sene malesef.kimse 20 vermez diyorum kaleci bu yaw.de gea 40 a gitmişte.işte adam de gea ya vermiş bize gelip alın size 40 dememiş.hele şu andaki performansıyla hayatta veren çıkmaz 20 falan.yılda 3.3 alan kaleci mi var yaw.
ben de zerre burukluk yok. sneijder drogbaya bukadar sevinmedim. burak gitsin odanın ortasında halay çekmeyi planlıyorum. geleceğimiz kurtulacak daha ne olsunBurak gitti beyler bende bir burukluk var olmaması gerekiyo ama oldu.. ayrıca forvette alamıcaz umut şerrosunu izlemek istemiyorum
bunlar bunuda basarir.
satarlar simdi buragi yanlis olmayan ama üzerine forvet alamazlar.
Bu eleman da iyi Benitez de fena değil kaputska falan da iyi.https://twitter.com/GerGarciaGrova/status/691347496614887424
Cristian Espinoza'yı alırsak şahane olur iyi kanat oyuncusu Benitez'den iyi
Siz türkye zihniyetinde kaldığınız için 6 ayda parlama yapan adamı süper star zannedebilme yeteneğine sahipsiniz. Futbol dünyası sizin dediğiniz gibi aylık performansa bakmıyor ve ayrıca allahtan maçları izliyorum da kimin ne sorunu olduğunun bilincindeyim. Bir kalecinin kalesine maçta 15 tane şut gelirse Ken Wakashimazu olsa dayanmaz.
Gitmesi hem kendisi, hem de bizim için en doğru karar. Emeği var takımda, bu bir gerçek. Yolu açık olsun.