Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.948
- 48.942
- 4.933
yok işte o konuda yanılıyorsun.sezon başından beridir yediği golleri açıp bak ondan sonra eleştir birincisi.ikincisi beni hiç karıştırma o dediğin 6 ayda bir parlama yapan adamlara bayılanları o dediklerin burak yılmaz ın gidip famara gibi bir çöp ün gelmesini isteyenler işte.bu sene bu takımın oynadığı futbol için eleştirileceklerin başlarında muslera gelir saçma sapan goller yeyip duruyor diyorum nesi zor ki bunu anlamanın.iyi bir kaleci evet bence de ama bu sene resmen teneke oldu çıktı nasıl becerdi bilmiyorum ama.bu sene bu takımın gol atma değil gol yeme sorunu var yaw.millet anlamıyor.donk vs geldiğinde de bu takımın topçusu değil işte diyoruz anlamıyorlar.famara ve burak ı yan yana yazıp famara yı seçen adamlarla ne tartışabilirsin ki cidden.illa çöp olduğunu görmesi için gelip 3 maça çıkıp küfür yemesi lazım ki taraftar anlayabilsin anca.
bu takım 33 puan toplamış bu sene yediği gol sayısı 3 büyükler içnide en çok gol atan takım ama en çok gol yiyen takım.sorun gol atmakta mı görünüyor.
Spor **************************** Süper Lig’deki tüm karşılaşmaları canlı olarak analiz eden spor istatistiği şirketi Opta, ilk yarının en iyi oyuncularını belirledi.
Kalesinde yüzde 73,6’lık kurtarış oranı ve gol yemeden tamamladığı 4 karşılaşma ile FernandoMuslera’nın bulunduğu Opta 11’inde.
Açıklayıcı mı?
Edit:
Fernando Muslera (Galatasaray, 17 maç, 1530 dakika): 64 kurtarış, 29 yakalama, 11uzaklaştırma, gol yemediği 4 karşılaşma, %73,6 kurtarış oranı
Bu sezon kalesinde Fernando Muslera’dan (87) daha fazla isabetli şut gören tek kaleci, 17. sıradaki Mersin İdman Yurdu’nun kalesini koruyan Muammer Yıldırım (92) oldu.
Fenerbahçe, aynı zamanda ligde rakiplerine en az şut imkanı tanıyan takım oldu (46’sı isabetli, toplam 156 şut).
Sorun kalecide mi görünüyor?
Son düzenleme: