Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
iyi nöbetler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam top tasimiyor de neyi tasiyor sag taraftanAlper Espinoza cöp. Bize top tasiyacak oyuncu lazim.
Hangi acidan?Yine de mantıksız.-![]()
Ya olm ne biliyim, birak simdi Espinoza'yi. Ben Benitez'i cok istiyorum yahuAdam top tasimiyor de neyi tasiyor sag taraftan
Benitez le beraber gelsinler iste, biri obur taraftan iceri kateder Espinoza da sag taraftan calim atip orta keser.
Orda futbol farkli yönetilir. Hoca ne diyorsa o yapilir. Hoca Burak diyorsa Burak alinir Ömer.
Ben Benitez i birak demiyorum ikisini de alak diyorum, bitane allrounder Benitez + orijinal sagacik ve cok iyi orta kesen kanat oyuncumuz olur. Ikiside 2016 Olimpiyatlarda olacak bu sene Brezilyadaki turnovadaYa olm ne biliyim, birak simdi Espinoza'yi. Ben Benitez'i cok istiyorum yahu
https://www.youtube.com/watch?v=P2YsepeTaxw
Yemin ederim Liverpool haric yazacaktim ama kimse birsey demez diye yazmadim.Emin misin ?
Daha geçenlerde Rodgers yönetim istediğim oyuncuları almadı diye ağlıyordu
Balotelliyi felan hep yönetim almış istemediği halde
Çalışma izni renktaşO değil de Bbu Westham neden Luiz Adriano'yu almıyor da burak'ı alıyor acaba?
Çok mantıksız yahu.
Hangi acidan?
Kanat olmadan forvet nasil gol atacakmis bunu anlatabilen varsa buyursun. Kanatsiz ucagin ucmak istemesi gibi birsey bana gore..Forvet aldık kanatlar kaldı düşündüğünüz şeye bakın
Yahu diyorum ya sana, hoca ne isterse o olur. Hoca'nin karari mantiksiz diyebilirsin, o ayri.Westham'ın Burak'ı alması, bizim de Burak'ın yerini Adriano doldurmamız.
Westham parayı basıp Adriano'yu alsaya işte.
Bence fena değil ama tam maçını izlemedim sen izlediysen ve çöp diyorsan saygı duyarım haklı olabilirsin.Alper Espinoza cöp. Bize top tasiyacak oyuncu lazim.
Kanat olmadan forvet nasil gol atacakmis bunu anlatabilen varsa buyursun. Kanatsiz ucagin ucmak istemesi gibi birsey bana gore..