Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi nöbetler

ne_messi_ne_ronaldo_iste_kral_h109388.jpg

Ben bratu-petre veya stancu-cluio gibi bir 2li bekliyorum

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Emin misin ?

Daha geçenlerde Rodgers yönetim istediğim oyuncuları almadı diye ağlıyordu

Balotelliyi felan hep yönetim almış istemediği halde
Yemin ederim Liverpool haric yazacaktim ama kimse birsey demez diye yazmadim.

Liverpool'u ayri tutacaksin, onlar da bizim gibi vasat yönetiliyor.

Muslera para icin gonderilirse anlarim.

Ama performans sebebi derse biri ciddiye almaz.gulerim.

2015 yilinda aldigimiz oyunculara odedigimiz bonservis sattigimiz ve kiraya verdigimiz oyunculardan elde ettigimiz gelirden az.

Takimin yillik maasi 40 milyon euro. Ama aciklanan zarar 55 milyon euro!! Yani oyunculara tek kurus odemesek bile 15 milyon euro zarar etmisiz ki o durumda bile uefanin yillik 10 milypn euroluk zarar izninin uzerinde!!!

Dolayisi ile.ciddi sekilde oyuncu satip yapilanmak zorundayiz. Artik CL ve Turkiye ligi sampiyonlugundan alinan toplamda 100 milyon TL daha az kazanacagiz ustelik. Durumumuzu siz dusunun.

Bence herkesi satip tavan maasi 1.5- 2 milyon bandinda tutacak sekilde yeni yapilanmaya gitmemiz gerekiyor.

Isin sakasi yok. Bizim durumdaki kulupler.icin Burak, Selcuk, Hamit, Poldi, Sneijder, Muslera maaslari falan hepsi luks!

Ya bu haberler doğru mu değil mi , Denizli yok diyor. Kafayı yedirir bu kulüp yönetimi adama. Bjk Sivas falan adı kimle geçiyorsa bakıyorsun ki 1 hafta sonra imza atmış , bizde Bambaşka . Yalan mı gerçek mi anlayamıyorsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

ASLOLAN GALATASARAY@GsdirAslolan 3 dk.3 dakika önce
Madem operasyon başladı, Yılda minumum 3 M € alan Hamit Altıntop 'un sözleşmesini ya feshedin ya da Arap takımlarına pazarlayın...

Doğru söze ne denir ?
Muslera'ya varıncaya kadar kulüpten şutlanması gereken o kadar çok yatarak para kazanan var ki ..

Hamit en az Burak,Sabri kadar haindir.

Biraz seref olsa giderdi.
Geldigi gune lanet olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt